Svinjski zrezki v omaki ala mediteran - kapre, paradižnik, vino in makaroni. Solata "postrezi si sam" ![]()

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
Svinjski zrezki v omaki ala mediteran - kapre, paradižnik, vino in makaroni. Solata "postrezi si sam" ![]()
juha z rezanci, krompirjeva omaka, hrenovka
bosaPri meni danes, pasulj od predvčeraj:
A, ja, za posladek: srednješolska fizike
.............. ma kakšna fizika, ................. španščina! Ma kakšna špančšina spet za posladek, ste me čist zmešali. Mogel bi se oglasit v oni temi " Smem prositi ", prej pa moram pručit poglavje v fiziki " equlibrio de fuerzas " ( po naše " ko frči perje "
). Torej: danes tudi posladek!
Pri nas danes, segedin in ajdovi žganci,![]()
Vanja in Ledenka HVALA LEEEEEEEEEEEPAAAAAAAAAAA :****
Vsekakor bom oboje probal, kajti KULINARIKA NIMA KONCA in najlepše je, ko se čira čara. Si pa bom naredil tote cmoke ja, pa jih bom imel zraven na pot, da ko zaključimo turo pri avtu, da dobim hitro cuker vase :DD
MBrando
Dnes za kosilo: united colors of Benetton solata. Atomska bomba sestavin/barv :D
sem pa neki utrujeni, probably premalo B. Hmmm, čeprav sem dal še bučna semena in sirčeka noter...
MBrando
Danes krvavica in kruh, cel teden je nekaj v znamenju
. Ne vem, kaj bo to!
Danes: zrezki iz mletega mesa s papriko, kuhan krompir in kolaraba, radič in zelena solata, ![]()
včeraj: popečeni piščančji fileji, kuhano korenje, grah, krompir za prilogo in zelena solata s koruzo, sadje
danes: nedolžna enolončnica (mix stročnic), kruh, sadje
eno samo ljubo zdravje![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči

Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom