Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Svinjski zrezki v omaki ala mediteran - kapre, paradižnik, vino in makaroni. Solata "postrezi si sam" 

Viva Meier

juha z rezanci, krompirjeva omaka, hrenovka

bosa

Pri meni danes, pasulj od predvčeraj:

ežoj

A, ja, za posladek: srednješolska fizike

.............. ma kakšna fizika, ................. španščina! Ma kakšna špančšina spet za posladek, ste me čist zmešali. Mogel bi se oglasit v oni temi  " Smem prositi ", prej pa moram pručit poglavje v fiziki " equlibrio de fuerzas " ( po naše " ko frči perje " ). Torej: danes tudi posladek!

ežoj

Pri nas danes, segedin in  ajdovi žganci,

Milži

Vanja in Ledenka HVALA LEEEEEEEEEEEPAAAAAAAAAAA :****
Vsekakor bom oboje probal, kajti KULINARIKA NIMA KONCA in najlepše je, ko se čira čara. Si pa bom naredil tote cmoke ja, pa jih bom imel zraven na pot, da ko zaključimo turo pri avtu, da dobim hitro cuker vase :DD

MBrando

Dnes za kosilo: united colors of Benetton solata. Atomska bomba sestavin/barv :D
sem pa neki utrujeni, probably premalo B. Hmmm, čeprav sem dal še bučna semena in sirčeka noter...

MBrando

Danes krvavica in kruh, cel teden je nekaj v znamenju . Ne vem, kaj bo to!

Balenka

Danes: zrezki iz mletega mesa s papriko, kuhan krompir in kolaraba, radič in zelena solata, 

breskva

včeraj:  popečeni piščančji fileji, kuhano korenje, grah, krompir za prilogo in zelena solata s koruzo, sadje

danes: nedolžna enolončnica (mix stročnic), kruh, sadje

eno samo ljubo zdravje

beva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti