Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Stročji fižol v omaki iz jogurta in čičerikine moke + ješprenj s porom in korenčkom. Surova rdeča pesa v solati.

pohan piščanec, rizi bizi in solata.

msegov

ežoj je napisal/a:

Matr, pirinca, sedaj si me čist zmešal s Tonetom: jaz pa skos pričakujem zimo.

Glede " bakljav ", mogel sem mal pustit da se pivo poleže, pol pa baklava:

Pri meni je sicer problem zaradi diete zaradi sladkorne bolezni, ne bi smel baklave jest, pa se vseen vsake tolk pregrešim.

ežoj

Joj boljš, da te ne vidijo une z diabetološke... 

jade

danes: široki rezanci v gorgonzolini omaki in solata.

rosie

Danes: svinjski zrezki, zelenjavna omaka, polnozrnati testenina, radič s koruzo, sadni puding z borovnicami

breskva

ajdovi žganci in bela kava, joj, kako paše

drugi pa ajdovi žganci s svežimi ocvirki in zelena solata

Balenka

pri nas je bila danes goveja juha z rezanci in ajdova kaša s piščančjim mesom in zelenjavo,

beva

Balenka: Ijaaaaaaaaaa. Neverjetno, ko se človeku nekaj lušta in ko že dalj časa planira kako si bo naredil eno takšno kraljevo pojedino (AJDOVI ŽGENKI IN BELA KAVA in še druga varianta) se pol vedno znova pojavlja ta ideja, kot ptice na nebu. Preblisk in se spomniš, pa spet idejo zakopaš, pa spet HOPA, spet je pred tabo in spet potisneš nazaj. Saj veš kaj hočem povedati a ne :)
In to mi je NAJBOLJŠEEEEEEEEEE, ko si ono gradim gradim lušte, pol pa taaaaaako uživam v takih malih dobrotah in posvetim vsaj pol ure obroku.
BOŽANSKO!!! Hvala da si me spomnila!!

Danes bo za kosilo: KRPICE Z ZELJEM (mmmm komaj čakam!!!)

MBrando

danes bo kosilo bol pozno, vendar spet vsak nekaj drugega:

jedilnik1:

-goveja juha z rezanci

-solata in motovilca in verjetno jajce

-kruh

jedilnik2:

-kruhovi cmoki s čokoladnim nadevom

preliti z sladko smetanovo omako in drobtinicami

ledenka_

SREDA:

"Špagetenflajš" posut s parmezanom, zelena solata:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti