Danes: krvavice (domačo), repa s fižolom, pražen krompir. Namesto sladice pa sprehod ![]()

Lečin curry s kruhovimi cmoki
Danes: krvavice (domačo), repa s fižolom, pražen krompir. Namesto sladice pa sprehod ![]()
Sobota: goveja juha z vlivanci, špinača, pire krompir, hrenovke, motovilec z jajčki
Danes: goveja juha z rezanci, musaka, zeljna solata, paradižnikova solata, za posladek zmleto sadje - kiwi, banane, jabolka...in smetana
Jutri: zelenjavna mineštra, domač polbel kruh brez gnetenja, slivovi cmoki
Torek: goveji zrezki v omaki, široki rezanci, mešana solata
Sreda: dušeno kislo zelje, pečenka, krompir
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Zraven krompirjeve solate so bili še svinjski dunajci, goveja juha z zdrobovimi cmoki, zelena solata z bučnim oljem in grozotno dobre princeske. Da se je vse to dobro pretreslo v želodcu, pa še enourni sprehod po blatu. Tri babnice je varoval (da jih ne bi zajci odnesli) sedemletni, grozno pogumni Darth Vader
.
lp
cervusBreskva, fauš! S kakim užitkom bi jaz danes pojedla en kos krvavice
![]()
Torej, včeraj so nas(naju) nahranili na poroki: Je bil barbeque po južnjaško, v obliki postrezi si sam. Najboljša paradižnikova juha, kar sem jih kdaj probala (je res šele ta druga
in, že tuhtam, kako jo pripraviti doma). Namesto torte so bile kar Cupcakes. Open bar & designated driver (moj predragi). ![]()
Torta za rojstni dan je bila kar pita z nutello in ganašem.
Danes samo ena velika solata, enako kot pred enim tednom, samo v drugačni družbi. ![]()
![]()

V soboto ričet, rakci z medeno gorčično omako, krompirček, solata in
.
http://www.kulinarika.net/recepti/16489/eksotika/sezamo
Danes porova juha, bele in črne testenine z lososom v smetanovi omaki, solata,
, ovseni piškoti z belo in črno čokolado in tekoče čokoladne tortice (predolgo v pečici) in
. http://www.kulinarika.net/recepti/12091/sladice/tekoce-
lp, pinka![]()
včeraj : pire krompir, špinača, jajce
danes odlično kosilo: http://www.kulinarika.net/recepti/16498/mesne-jedi/svin![]()
, riž, za čez pa višnjev kompot
S polnimi želodčki smo se vsi strinjali, da jutri ponovimo vajo![]()
![]()
beva
Danes testenine karbonara, na pari kuhan brstični ohrovt in korenje. Mandarine, kavica! :)
LP
SašaJza pa danes kuhano (ali pečeno) svinjsko kračo z vloženo zelenjavo, nas gre ena ekipa na ponovoletno malico v eno domačo gostilno sredi Maribora ...
mamamia
Ja pri nas so bile pa včeraj očke bolj lačne od želočka in so 3
boce še ostale in nekaj makaronove solate... torej papcamo tole, ker bo pa verjetno mal premalo sem pa že pripravila in samo še spečem slane štajerske sirove štrukle in
/ češnjev štrudl.
![]()
![]()
Včeraj: goveja juha, musaka, solata, skutina torta
Danes: goveja juha, govedina iz juhe, cvetača na maslu, solata
Jutri: krvavica, kislo zelje, pražen krompir
matejaoz
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečin curry s kruhovimi cmoki

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom