Govedina v omaki s korenjem in grahom, riž, motovilec s fižolom.
lp
cervusGovedina v omaki s korenjem in grahom, riž, motovilec s fižolom.
lp
cervusDanes: regratova juha(iz skrinje) pečen pišcanec,zraven krompir in rdeča pesa, za posladek jabolčni zavitek.
Milži[citat=--dolenc52--]
Pri nas je bilo danes za kosilo
juha iz svinjskih kosti
filana piščanjčna bedrca pečena z kostanjem(v jeseni sem ga olupla in dala v skrinjo super)
restan krompir
pesa
sladica
babičino pecivo
Mihaela zanima me ali daš med kar med to marinado ,koliko ga daš
Ja, med dam, kar med marinado. Dam ga pač po občutku, nekje eno veliko žlico na kg piščančjih bedrc. Dodam ostale sestavine, da nastane omakca s katero premažem piščančje bedrce. Super pa pride tudi pikantna varianta s čilijem.
Danes: goveja juha, pražen krompir, polnjena bedra tudi pri nas, zelena solata ter ostanek tiramisuja od včeraj
tanjajPri nas danes:
Domača goveja župca z ročno narezanimi domačimi rezanci
tenstan krompir( v posodi se je kar prijel - odlično)
pohan pšanc
mešana solata: motovilec, radič, fižol in jajček
posladek: sveže sadje - klementine, jabolka in hruške
| beva je napisal/a: |
nedolžna jota, ajdov kruh z orehi, za sladico pa nedolžna sadna kupa |
Sem mislila, da o nedložnosti v kuhinji vem vse
, a se mi ne sanja, kateri faktor pri sadni kupi odloča o tem ![]()
Danes goveja juha, skleda radiča s fižolom, sladica od včeraj in klementine.
lp ![]()
![]()
![]()
mzm
Špinača iz blitve, sesekljana na Nolin način (a veste, ga gre s krožnikom res dobro), svinjski zrezek, pire, solata iz motovilca, kava na bližnjem sončnem hribu.
mejačka| mišzmoke je napisal/a: |
Sem mislila, da o nedložnosti v kuhinji vem vse mzm |
Meni je pa bilo takoj jasno, da je to sadna kupa, narejena iz sadja, v katerem zagotovo ni
.
Danes pri nas: po dopoldansekm sončnem izletu juha s fritati, stefani pečenka, krompir v koščkih z maslom, rdeč in zelen radič v solati,
. Nič
, nič sladice.
Ojoj, pri nas smo danes zamenjali obroke. Po prekrokani noči smo za zajtrk jedli piščančjo obaro, za kosilo pa po dolgem sprehodu ostanke od včerajšnje bogate večerje. Potem pa v
in pred tv.
Danes pri meni: juha od huhna ( saj veste, una nemška žval ), pol pa krap s prilogami. Matr, sem že pozabil kakšnega okusa je vino ( mimgrede, dobrega ):
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hempy polenta

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom