ostanki po včerajšnjih kolinah... ![]()
pa jutri bo isto...![]()
komaj čakam ponedeljek in segedin!![]()
Lotti
ostanki po včerajšnjih kolinah... ![]()
pa jutri bo isto...![]()
komaj čakam ponedeljek in segedin!![]()
Lotti
danes: juhe ni bilo
,zato pa krvavice, fižolova solata z veliko čebule, črn kruh, palačinke z marmelado
jutri drugi kuhajo za nas
, včasih pa paše![]()
Danes: piščančji file s papriko, polnozrnate testenine, solata z radičem
Danes domača pica in tiramisu za posladek.
tanjaj
Mi smo pa danes jedli: ciganski svinjski zrezki, pire krompir, motovilec, radič, za posladek pa jabolčni štrudelj z rozinami prelit z vanilijevo kremo....mmm
KristinaGUne zverinice se umirile, danes brez lekadola, pa me nič ne boli ( no, skor ) menda tudi vročine ni, teka pa tudi ne. Zaradi tega odšel do tiste štacune....................... ma, neee, kje bi jaz, jaz v take štacune ne hodim. Torej nakako nabavim " Deutches Suppen Huhn ", ( ma ena žval, podobna našemu piščancu, le da se zlepega ne skuha ) in od tega naredim juho. Pojedel krožnik in pol juhe in par koščkov belega mesa, teka še kar nobenega. Sem že mal zaskrbljken, da se ne bi to poznalo na kondicijo (
, uf ste žleht, jaz pa mislim za kondicijo za hodit v hribe ). Torej, danes pri meni oporavek s juho od huhna:
Uf, včeraj sem bil zdelan, nisem niti opazil, da se vrnila mi querida amiga, moram it, je pozdravit v oni drugi temi ( pa ravno sem naštudiral dekolteje natakaric na oktober festu, kot vzorec za pomladno kolekcijo, pa sem mislil dodat ene nasvete, kako nabrusiti škarje................. ah, nič, bo ostalo za drugič )
ežoježoj,
ne prepusti modnega odra na milost in nemilost samo Vendelini! Potrebujemo drugo mnenje.
Jutri: carbonade flamande (po domače: govedina s čebulo dušena v pivu), špecli, solata. Če komu ne bo dovolj, so v skrinji Pečjakove palačinke, pa naj si jih greje in maže s čimer hoče.
SonjaDanes nekaj včerajšnje polente (mrzle), vroča goveja juha in na posebno željo pomarančna sladica
lp
mzmmzm jaz bi prosila za recept za tole pomarančno sladico
jutri imamo kosilo z gosti:
goveja juha z domačo ribano kašo
pečeno ombolo, pražen krompir,dušeno kislo zemlje
zeljnata solata
gibanica
zame vegija pa še nevem :(
lp
ledenka_Govej golaž na Ambrožu pod Krvavcem, za posladek pa vroč čaj iz termoske s pogledom na dolino.
mejačkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tiramisu

Jabolčna torta