Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ostanki po včerajšnjih kolinah...

pa jutri bo isto...

komaj čakam ponedeljek in segedin!

Lotti

danes: juhe ni bilo,zato pa krvavice, fižolova solata z veliko čebule, črn kruh, palačinke z marmelado

jutri drugi kuhajo za nas, včasih pa paše

beva

Danes: piščančji file s papriko, polnozrnate testenine, solata z radičem

breskva

Danes domača pica in tiramisu za posladek.

tanjaj

Mi smo pa danes jedli: ciganski svinjski zrezki, pire krompir, motovilec, radič, za posladek pa jabolčni štrudelj z rozinami prelit z vanilijevo kremo....mmm

KristinaG

Une zverinice se umirile, danes brez lekadola, pa me nič ne boli ( no, skor ) menda tudi vročine ni, teka pa tudi ne. Zaradi tega odšel do tiste štacune....................... ma, neee, kje bi jaz, jaz v take štacune ne hodim. Torej nakako nabavim " Deutches Suppen Huhn ", ( ma ena žval, podobna našemu piščancu, le da se zlepega ne skuha ) in od  tega naredim juho. Pojedel krožnik in pol juhe in par koščkov belega mesa, teka še kar nobenega. Sem že mal zaskrbljken, da se ne bi to poznalo na kondicijo ( , uf ste žleht, jaz pa mislim za kondicijo za hodit v hribe ). Torej, danes pri meni oporavek s juho od huhna:

Uf, včeraj sem bil zdelan, nisem niti opazil, da se vrnila mi querida amiga, moram it, je pozdravit v oni drugi temi ( pa ravno sem naštudiral dekolteje natakaric na oktober festu, kot vzorec za pomladno kolekcijo, pa sem mislil dodat ene nasvete, kako nabrusiti škarje................. ah, nič, bo ostalo za drugič )

ežoj

ežoj,

ne prepusti modnega odra na milost in nemilost samo Vendelini! Potrebujemo drugo mnenje.

Jutri: carbonade flamande (po domače: govedina s čebulo dušena v pivu), špecli, solata. Če komu ne bo dovolj, so v skrinji Pečjakove palačinke, pa naj si jih greje in maže s čimer hoče.

Sonja

Danes nekaj včerajšnje polente (mrzle), vroča goveja juha in na posebno željo pomarančna sladica

lp

mzm

mzm jaz bi prosila za recept za tole pomarančno sladico

jutri imamo kosilo z gosti:

goveja juha z domačo ribano kašo

pečeno ombolo, pražen krompir,dušeno kislo zemlje

zeljnata solata

gibanica

zame vegija pa še nevem :(

lp

ledenka_

Govej golaž na Ambrožu pod Krvavcem, za posladek pa vroč čaj iz termoske s pogledom na dolino.

mejačka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti