Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes imamo pri nas ričet brez mesa in orehove palačinke.

rosie

Danes ne bo kosila, ni časa, imamo zabavo.

Mygrace

Kakšna zabava je pa to brez hrane?

Midva pa "ostanke" od včeraj, pa današnji motovilec oz. repincl (zelo všeč mi je ta izraz) in pečeno vratovino.

naor

Tudi pri nas danes ričet. Samo da naš je z mesom in to domačim povojenim.

msegov

Danes bodo špageti z gorgonzolo in zelena solata.

Upam da ti je kaj bolje Ežoj,po meniju sodeč....

polarbear

Kaj je danes dan za ričet?

Tudi pri nas bo ričet z mesom in ajdov štrukelj s skuto in kompot.

magdi

No pa je res na pohodu- pri nas se pa kuha ričet za jutri,

danes pa ostanki- obara in krompirjeva musaka, lep dan vsem.

tabu

Pri nas pa danes rižota s piščancem, kuhana zelenjava in endivija s fižolom. Za sladico in sprehod s .

JJ

Včeraj sem se za nedeljsko kosilo potrudila, da bi domači pozabili na NIČ in NIč v prejšnjem tednu. Prikupila sem se z naslednjim:

goveja juha za jetrnimi cmočki, pražen krompir, faširani šniceljni iz pečice (rimljanka, so me prepričali), radič in zelje v solati, .

Danes sem v  tem stilu nadaljevala:

goveja juha za rezanci, krompirjevi svaljki, široki rezanci, krompir v kosih (razlog: potrebno porabiti ostanke), zrezki s čebulo in papriko, zeljna solata

Rezultat: družina se nič ne zmrduje in sprašuje, če je kakšen poseben praznik danes.

Balenka

danes in tudi jutri bo:  goveja juha z rezanci in ajdota  ( ajdova kaša s piščancem in zelenjavo), nimajo nič proti, je bila dobra

za čez pa še

beva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti