Mi danes: osličevi fileji v pečici, dušen riž s koruzo, korenčkom, grahom in stočjim fižolom ter solata iz zelenega in rdečega radiča.
Sladica: mandarine
msegov
Mi danes: osličevi fileji v pečici, dušen riž s koruzo, korenčkom, grahom in stočjim fižolom ter solata iz zelenega in rdečega radiča.
Sladica: mandarine
msegov
Cvetačna kremna juha s pridihom brokolija in popečenim toustom, pica in limonada.
lp
Danes:
- prežganka, temno rjava...
- smojke
- popečena slanina
- kruh iz moke 1100
- vino
- čaj
Posladek:
- zvizzzzzzzzzzzzzz....................
![]()
![]()
Danes za kosilo godla, palačinke
dolenc52Uf, une zverinice v meni imajo še kar piknik, vendar se že utrujajo: danes mi je boljše kot včeraj in predvčerajšnjim, edino nimam nobenega apetita. Včeraj sem za kosilo izvadil iz zmrzovalnika boranijo ( en krožnik, polovico pojedel za kosilo, drugo polovico ( komaj ) za včerjo.
Danes mi se nič ne je, tole pride kot nekakšno zdravilo ( petršilj, domači, pa ne iz zmrzovalnika ):
Tist jogurt so mi podtaknili, niso imeli drugega, kje bi ja kupil bio in te fore, ne trzam jaz na to ( pa še za nameček, v tem kapitalizmu čist ničemer ne verjamem ).
ežojPrebranec in pleskavice
kanarčekPica.
lp
cervusV vinu dušeni puranovi srčki z zelenjavo in suhimi gobami in velika skleda solate, namesto sladice pa v dir okoli bližnjega hriba (odpravljamo posledice nepremišljenih dejanj zadnjih par tednov).
Sonjaežoj, pa kakšne zverinice te to napadajo?
Povej jim, da se ne daš, pa bodo šle, pa pokaži jim tegale
, pa še tega
. da bo bolj zaleglo.
Pri nas smo danes imeli pečene sardele in krompirjevo solato.
rosieDanes petek: nekaksnasna piscanjcna juhica z veliko pora in petersilja priloga kruh.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amelia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zelenjavna zloženka

Mini potičke