Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mi danes: osličevi fileji v pečici, dušen riž s koruzo, korenčkom, grahom in stočjim fižolom ter solata iz zelenega in rdečega radiča.

Sladica: mandarine

msegov

Sporočilo je spremenil(a) msegov dne 06. 2012 14:02

Cvetačna kremna juha s pridihom brokolija in popečenim toustom, pica in limonada.

lp

irenakr

Danes:

- prežganka, temno rjava...

- smojke

- popečena slanina

- kruh iz moke 1100

- vino

- čaj

Posladek:

- zvizzzzzzzzzzzzzz....................

Mygrace

Danes za kosilo godla, palačinke

dolenc52

Uf, une zverinice v meni imajo še kar piknik, vendar se že utrujajo: danes mi je boljše kot včeraj in predvčerajšnjim, edino nimam nobenega apetita. Včeraj sem za kosilo izvadil iz zmrzovalnika boranijo ( en krožnik, polovico pojedel za kosilo, drugo polovico ( komaj ) za včerjo. 

Danes mi se nič ne je, tole pride kot nekakšno zdravilo ( petršilj, domači, pa ne iz zmrzovalnika ):

Tist jogurt so mi podtaknili, niso imeli drugega, kje bi ja kupil bio in te fore, ne trzam jaz na to ( pa še za nameček, v tem kapitalizmu čist ničemer ne verjamem ).

ežoj

Prebranec in pleskavice

kanarček

Pica.

lp

cervus

V vinu dušeni puranovi srčki z zelenjavo in suhimi gobami in velika skleda solate, namesto sladice pa v dir okoli bližnjega hriba (odpravljamo posledice nepremišljenih dejanj zadnjih par tednov). 

Sonja

ežoj, pa kakšne zverinice te to napadajo?

Povej jim, da se ne daš, pa bodo šle, pa pokaži jim tegale, pa še tega. da bo bolj zaleglo.

Pri nas smo danes imeli pečene sardele in krompirjevo solato.

rosie

Danes petek: nekaksnasna piscanjcna juhica z veliko pora in petersilja priloga kruh.

Amelia

Sporočilo je spremenil(a) Amelia dne 06. 2012 17:52

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti