Pri nas pa smo danes jedli ričet s klobaso, za slanico (namesto sladice
) pa malo pomfrija iz pečice. Pa še rima se
.

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način
Pri nas pa smo danes jedli ričet s klobaso, za slanico (namesto sladice
) pa malo pomfrija iz pečice. Pa še rima se
.
Se mi kar zdi, kakšne zverinice so pri ežoju, hehe, je una spet pozabila tablete na mizi ![]()
Danes smo jedli belo polento
cikorjo v solati, klementine
lp
mzmDanes: pisana zelenjavna rižota, svinski zrezki (domači
), solata z radičem
nedolžna jota, ajdov kruh z orehi, za sladico pa nedolžna sadna kupa![]()
Pri nas bo danes sushi, prinešen iz lokalnega suši pajzla z neoporečno sanitarno oceno. ![]()
![]()
Se pridružujem čiščenju organizma po praznikih...
Nezabeljen matevž,zelje ala natur...
polarbearDanes brokolijeva juha, rižev narastek in kompot. Jutri zajčji paprikaš, kvinojini ocvrtki in motovilec v solati.
kumkvat????????
Zanimajo me kvinojevini ocvrtki -recept, kje si dobil kvinojo in vse s tem povezano, pa še kumkvat kje ga kupiš, kako je to servirano?
Kvinoja me bega - ne najdem je.
Rada kuham s piro in rada bi tudi našla proizvode iz kvinoje.
menolaKvinojo imajo pravkar v Hoferju, v akcijski ponudbi, pa v DM jo imajo tudi.
Danes: ričet za kosilo, zraven malo poprtnika, danes ja dan zanj, se ve, palačinke z marmelado in breskov kompot za večerjo, vmes malo časa, torek skoraj kočerja.
Danes je pri nam na sporedu mleta(stephanie) pečenka, pire krompirček in solata z jajčko.
dober tek
UrškaaDanes: goveja juha z rezanci, dušeno sladko zelje s krompirjem, telečji kare v naravni omaki, jabolčna pita
NENA58Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način

Cheesecake