Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas pa smo danes jedli ričet s klobaso, za slanico (namesto sladice) pa malo pomfrija iz pečice. Pa še rima se.

JJ

Se mi kar zdi, kakšne zverinice so pri ežoju, hehe, je una spet pozabila tablete na mizi

Danes smo jedli belo polento

cikorjo v solati, klementine

lp

mzm

Danes: pisana zelenjavna rižota, svinski zrezki (domači ), solata z radičem 

breskva

nedolžna jota, ajdov kruh z orehi, za sladico pa nedolžna sadna kupa

beva

Pri nas bo danes sushi, prinešen iz lokalnega suši pajzla z neoporečno sanitarno oceno.

Vanja

Se pridružujem čiščenju organizma po praznikih...

Nezabeljen matevž,zelje ala natur...

polarbear

Danes brokolijeva juha, rižev narastek in kompot. Jutri zajčji paprikaš, kvinojini ocvrtki in motovilec v solati.

kumkvat????????

Zanimajo me kvinojevini ocvrtki -recept, kje si dobil kvinojo in vse s tem povezano, pa še kumkvat kje ga kupiš, kako je to servirano? 

Kvinoja me bega - ne najdem je.

Rada kuham s piro in rada bi tudi našla proizvode iz kvinoje.

menola

Kvinojo imajo pravkar v Hoferju, v akcijski ponudbi, pa v DM jo imajo tudi.

Danes: ričet za kosilo, zraven malo poprtnika, danes ja dan zanj, se ve, palačinke z marmelado in breskov kompot za večerjo, vmes malo časa, torek skoraj kočerja.

rimljanka

Danes je pri nam na sporedu mleta(stephanie) pečenka, pire krompirček in solata z jajčko.

dober tek

Urškaa

Danes: goveja juha z rezanci, dušeno sladko zelje s krompirjem, telečji kare v naravni omaki, jabolčna pita

NENA58

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti