Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

NEDELJA:

Goveja juhica z domačimi rezanci; prepražena govedina iz juhe, pražen krompir, hrenova omaka z jabolko; zelena solata; pečeno jabolko z orehi in brusnično marmelado:

Pozdravček!

Goveja juha, pražen krompir, kotleti v omaki in zelena solata

tanjaj

Kurja juha z rezanci, pečen svinj.vrat s povaljanim krompirjem in brstičnim ohrovtom, radič zelen in rdeč v solati.

lp

irenakr

Danes:

- krem juhica iz blitve s popečenimi kruhovimi kockicami (na putrčku, normalno)

- zrezki v omaki

- štrudelj iz blitve, undercover kot priloga zrezkom..

- jao, kdaj bo konc tega ultimo tajota?!

- taprav štrudelj iz jabolk

- polomljeni paškoti

- čašica rujnega

- čašica čajčka

Poobedek (ki je daleč od posladka):

- spoznanje, da proti vetru nimaš kej....

Posladek:

- veter ponekod piha tudi v tvoji smeri, hehe....

Mygrace

Goveja juha, pražen krompir, meso iz juhe, dunajski zrezki, hrenovo-kruhova omaka, zelena solata. Zdaj pa se pečejo še čokoladni cantuccini in pa kokosovi poljubčki.

msegov

Žrebičkovi zrezki, krompir in radičeva solata s krompirjem. Najedla sem se do onemoglosti. Da nisem počila mi je pomagal sprehod.

Migla

Danes je bilo kosilo pri svakinji.  Kako paše, če kdaj pa kdaj skuha še kdo drug.

goveja juha z rezanci in korenčkom,

pražen krompir in mlinci,

govedina iz juhe, pečena račka, sv. pečenka,

endivija s krompirjem in hren z jabolkom.
kremna rezina in kava.

Balenka

Goveja juha z zdrobovimi žličniki, križbožji, za nekatere jagnječa čebulna bržola, za druge pečena svinjska rebrca, zelena solata s fižolom, za posladek keksi - orehi.

lp

cervus

Danes: goveja juha z ribano kašo, polnozrnate testenine z zelenjavno omako, piščančji zrezki, pecivo na suho, kavica

breskva

goveja juha z rezanci, pečen krompir, prebranac (brez mesa), zelena solata

beva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti