Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Rižota s črno lečo, kremna špinača in brokoli s čičeriko v solati.

Danes:

- enolončnica iz krompirja in sladke repe, s kumino, majaronom, klasičnim ajnprenom in peteršiljčkom..

- črn kruh domače izdelave (sem važna, ker ga delam že kar po občutku in nič več ne tehtam)

- jabolčni štrudelj

- mleko

- za Ipsilone pa še naravni zrezek na brzino

- vino

- čaj

Posladek:

- pasla bom lenobo

Mygrace

Danes: krvavica, kisla repca in krompir. (Moja požrešnost pa taka) Pa kako je pasal.

Migla

Hja, očitno je ribnik zmrznil, da ni več ribjih kosil pri ežoju 

Mi smo danes imeli repo, ajdovo kašo, pire in srnino pečenko. Ker pač eni ne jedo repe in kaše...

yulchi

Pri nas danes krvavice pa repa(domače, narejene v soboto)

Jutri:ričet,šink, zelena solata s krompirjem .

Milži

Včeraj goveja juha, testenine z lososom v smetani omaki, solata z radičem in refošk. Potem pa k Babiču po moko (utrinek mlina) in zvečer peka piškotkov.  Danes zelenjavna juha, makovi rezanci in kompot.

lp, pinka

Namesto kosila je bilo obvestilo zdravnice z medicine dela, da sem vzorčen primer zdravja in fizične aktivnosti   . Od veselja sem šla na en ogromen sendvič z lepinjo, kuhanim jezikom in kislimi kumaricami.

lp

cervus

Široki rezanci z zeljem in pečena piščančja prsa, solata..

Bojanca

Danes: pikantbi piščančji file z bučkami, pražen krompir, zelena solata

breskva

Kisla repca, pire krompir in polpetki. Posladek: jabolčni štrudelj.

mamka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti