Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

J.J., ežoj je že vse povedal, , dodam naj le še lego krompirja pred izkopom: jug države in zdaj vem, da jem koncentriran "južnjaški" pumfri

horor scenarij med kosili, tega moje mišje srčece ne bo zdržalo.... , ežoj (samo, da me ne vidi)

Aja, jedilnik, ja, današnji je bil popotniški: tuna s šalotko in kislim zeljem v lepinji, napolitanke in voda, s poreklom

lp

mzm

prežganka, marelični cmoki

Balenka

Danes: prebranec, 

breskva

breskva, zelo mi je všeč tvoja skleda. :)

jgirl

Torek: goveji golaž s polento, zelena solata z radičem

Sreda: zelenjavna juha, piščančja rižota, zelena solata z radičem

Četrtek: goveja juha z rezanci, špageti z mesno omako, brokoli, zelena solata

Petek: zelenjavna juha, skutini štruklji, solata;  palačinke z marmelado, kompot

NENA58

Meni pa tudi tisto, kar je v njej

Jaz bom danes za kosilo sarme in krompir v kosih.

mejačka

PETEK:

Zelenjavna juhica (zmiksana), zgoščena s kus-kusom; cipelj iz pečice; radič, zelje in krompir na solato:

Pozdravček!

Pri nas pa danes tople kumare in pečen piščanec za sladico pa topla postelja in dobra knjiga

JJ

Kurja juha z ribano kašo, blitva (jo je bilo treba pobrat, preden pride mraz) z lečo, piščačji zrezek in kislo zelje v solati, zraven pa je pasal .

lp

irenakr

zdravo (nova na kulinariki, ker sem googlala neke recepte :) )

jaz danes pripravljam: gobova juha (sveze gobe iz skrinje) s krompirjem, piscancje kracke po parisko ter radic s fizolom. :)

janika7

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti