Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

J.J., ežoj je že vse povedal, , dodam naj le še lego krompirja pred izkopom: jug države in zdaj vem, da jem koncentriran "južnjaški" pumfri

horor scenarij med kosili, tega moje mišje srčece ne bo zdržalo.... , ežoj (samo, da me ne vidi)

Aja, jedilnik, ja, današnji je bil popotniški: tuna s šalotko in kislim zeljem v lepinji, napolitanke in voda, s poreklom

lp

mzm

prežganka, marelični cmoki

Balenka

Danes: prebranec, 

breskva

breskva, zelo mi je všeč tvoja skleda. :)

jgirl

Torek: goveji golaž s polento, zelena solata z radičem

Sreda: zelenjavna juha, piščančja rižota, zelena solata z radičem

Četrtek: goveja juha z rezanci, špageti z mesno omako, brokoli, zelena solata

Petek: zelenjavna juha, skutini štruklji, solata;  palačinke z marmelado, kompot

NENA58

Meni pa tudi tisto, kar je v njej

Jaz bom danes za kosilo sarme in krompir v kosih.

mejačka

PETEK:

Zelenjavna juhica (zmiksana), zgoščena s kus-kusom; cipelj iz pečice; radič, zelje in krompir na solato:

Pozdravček!

Pri nas pa danes tople kumare in pečen piščanec za sladico pa topla postelja in dobra knjiga

JJ

Kurja juha z ribano kašo, blitva (jo je bilo treba pobrat, preden pride mraz) z lečo, piščačji zrezek in kislo zelje v solati, zraven pa je pasal .

lp

irenakr

zdravo (nova na kulinariki, ker sem googlala neke recepte :) )

jaz danes pripravljam: gobova juha (sveze gobe iz skrinje) s krompirjem, piscancje kracke po parisko ter radic s fizolom. :)

janika7

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti