Pri nas že dva dni kraljuje sarma...njami lih prav za začetek mrzlih dni :) Se strinjam z Balenko, prav fajn je če za spremembo kuha nekdo drug, tokrat se je sarme lotil mož.
Lp
mini vaniliPri nas že dva dni kraljuje sarma...njami lih prav za začetek mrzlih dni :) Se strinjam z Balenko, prav fajn je če za spremembo kuha nekdo drug, tokrat se je sarme lotil mož.
Lp
mini vaniliPONEDELJEK:
Zelenjavna čorbica - podkrepljena z ajdovo kašo, klobaso in suhimi kostmi; zabeljeni kuhani štruklji:

Pozdravček!
Še kiklco prodala bi za ene take štrukeljce....![]()
![]()
Uf, naporen vikend....
Danes: Pire kromipr (kar iz vrečke
), ostanki meseka od včeraj, grahek v omakci, hrenovke v testu.
Po pečenju 4 vrst peciva se mi pa čisto zares ne da lupit krompirja! ![]()
Uf, naporen teden....
Danes pot roast, kuhan krompir in ena gora brokolija. Mogoče še zelena solata, nisem ziher. Na
ne smem pozabiti. ![]()
Danes bo riž z korenjem s hrenovo omako in ostanek mesa od včeraj in radič v solati.
tanjaj
Danes, ričet po moje:
Danes juhica od včeraj (z domačimi rezanci) pa mesek iz juhice od včeraj in krompirjev zos!
msegovDanes kuham zelenjavno juho; strocji fizol, korencek, grah, cvetaca, mini paradiznik ter krompir.
Nina_KulSlofižolova juha s kroglicami, kraljevska solata![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi

Hummus namaz