Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pipči(pečeni krompirjevi svaljki) in zelena solata...

Jutri bo pa goveja juhica in govedina z prilogo...

Evo Rimljana a vidiš da znam brez čilijev!!

polarbear

riž s piščančjim karijem, solata

sladica...

Bojanca

Sporočilo je spremenil(a) bojanam dne 10.dec 2011 17:58

Sporočilo je spremenil(a) bojanam dne 10.dec 2011 17:59

Danes: zelenjavna juha, jogurtove palačinke,  

breskva

Bojanca, lahko pridem na tvojo sladico? Ali pa izdaj recept

LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"

evo recept...enostavno, hitro in okusno...

Na sredino sem dala višnjevo polnilo od Podravke, mi je všeč ker ne "pobegne" tako kot marmelada..

http://www.coolinarika.com/recept/788683/

Bojanca

Danes:

A, kako se temu reče? Ma kaj pa vem, bom mogel mal pogledat v kakšno kuharsko buklo, morda kje piše.

ežoj

tulka

Naor, hvala  

beva

Dragička, krasna krvavica, kar diš semkaj pod moj nos. Bojanca, kako pa narediš te prekrasne rožice?

Danes na moji mizi: ostanek predvčerajšnje jotke iz zelja,( ki sem ga sama skisala kakih pet kilc za probo in je odlično uspelo), polenta, štorovke in cvetača v solati. Poplaknila s kozarčkom domačega Terančka, za sladico slasten kaki.

mejačka

bojanam je napisal/a:

Na sredino sem dala višnjevo polnilo od Podravke, mi je všeč ker ne "pobegne" tako kot marmelada..

Bojanca

Če imate težave z iztekanjem marmelade, ki se dodaja v pecivo pred peko, poiščite marelično sadno polnilo za peko in težav ne bo več...

lp

PS:

Danes bo za kosil:

juha iz svinjskih kosti z domačimi rezanci, pečen piščanec, krompir še ne vem kakšen, brstični ohrovt, mešanica radičev v solati in za posladek še zadnji piškoti, ki jih je prinesel Miklavž.

micogica

Sporočilo je spremenil(a) micogica dne 11.dec 2011 07:59

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti