sobota: goveja juha z rezanci, svinska pečenka, ocvrto piščančje, pražen krompir, hrenova omaka, solata
nedelja: kremna porova juha s korenčkom, piščančje meso s krompirjem iz pečice, solata
ponedeljek: carski praženec, kompot
bosa
sobota: goveja juha z rezanci, svinska pečenka, ocvrto piščančje, pražen krompir, hrenova omaka, solata
nedelja: kremna porova juha s korenčkom, piščančje meso s krompirjem iz pečice, solata
ponedeljek: carski praženec, kompot
bosa
PONEDELJEK:
Goveja juhica (od včeraj), goveji zrezki, koščki gov. repa (iz juhe), špecli, rdeča pesa:

Pozdravček!

Mi smo pa imeli juho z lečo in riž s piščančjim mesom in gobicami.
yulchiDanes:
- za predjed ene obsušene klementine
- voda
- tortelini tik pred iztekom roka uporabe
- obsušena 2 cm skorja nekega sira namesto parmezana
- skledurina mešane solate: radič, črna redkev, fižol, sveža repa, česen, cikorijini peceljni, v terilniku strt poper..olivno olje, sončnično olje, bučno olje, balzamični kis...
- rdeča pesa, ločena, v svoji skledici (bravo, pesa!)
- ledeni čaj
- vroči pogledi (tole vreme je res nezdravo)..
Poobedek:
![]()
![]()
Posladek:
- ob poobedku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Danes za moža ostanki od včeraj.... toplotno obdelano v mikrovalki, rdeča pesa z bučnim oljem ( njemu pač paše...
)
Za mene še nič.... sem bila včeraj poredna in me danes žolč kaznuje ![]()
Posladek: Nakupila sva božična darilca
in plastične okraske, da ne bo
naredila kakšno kozlarijo.
![]()
![]()
![]()
Včeraj frišno kuhan zabeljen fižol in zeljna solata.
Danes bo Pašta fižol.
Jutri bomo malo experimentirali..z fižolom polnjena zapečena paprika
polarbearDanes pri meni:
uf, spet se je nekaj zamešalo................ pa saj niti ni važno, bolj je važno da pomaga, pa če verjameš ali ne, pa če se je zamešalo ali ne ( še boljše je, če ne rabiš nobene pomoči s te strani ).
tole spodaj bo tapravo:
Tiste črne pikice so po moje tisti, tolk opevani E-ji.
tole:
skledurina mešane solate, radič, črna redkev, fižol, sveža repa, česen, cikorijini peceljni, v terilniku strt poper..olivno olje, sončnično olje, bučno olje, balzamični kis...
se meni zdi prepisano iz kakšne knjige o magiji, kot recept za ljubezenski napoj.
ežoj
Če bo šlo po takem scenariju naprej, kot ga pelješ zadnja 2 dneva, že komi čakam katero slikco boš jutri pripopal...edin upam da ne bo preveč mrzlo![]()
![]()
![]()
V skledurino sem dodala še eno komponento, ja, ampak ta ni za v javnost, Ežoj![]()
Kisla repa in kašnice.
lp
Danes: ričet
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi