Danes, tule za vogalom nekje...roštiljada kaj pa drugač, pa proje na metre in kile. Bom menda kokodakat začela, če bo šlo tako naprej od overdose koruze ![]()
Danes, tule za vogalom nekje...roštiljada kaj pa drugač, pa proje na metre in kile. Bom menda kokodakat začela, če bo šlo tako naprej od overdose koruze ![]()
Včeraj: pire krompir in sladko zelje, za tiste, ki še posebej ljubijo meso pa še hrenovke.
Danes: prežganka, jabolčni zavitek in kompot iz kutin.
Balenkadanes: zelenjavna juha in krofi
Dragička: bilo bi super fajn, če bi se lahko kr pri tebi za mizo vsedla in pojedla, ker vse izgleda super dobro, pa moram k sebi domov, da še skuham. Pa rada kuham, tak da je tudi pri meni potem hitro kosilo na mizi :)
matejaoz
Jaz bi danes vampe s soncem, na lepih Miškinih krožnikih, za posladek pa bi Dragičkino papriko. V resnici pa bom danes pripravila telečjo rižoto, skoraj sigurno brez sonca.
mejačkaPETEK:
Makaronflajš, "štrucar" s krompirjem:

Pozdravček!
Kisla repa, sirov štrudelj s pijanimi rozinami.
Janna, so se mi kar sline pocedile ob tvojih krofih.
lp
Pri nas zaradi pomanjkanja časa:
mož in sinček- hrenovka in paradižnikova solata
mlajša hči- pizza
midve z starejšo hčerko pa sva ljubiteljici morske hrane zato - morski sadeži v rižoti in paradižnikova solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: segedin
Irenakr jaz bi pa tvoj skutin štrudelj za sladico, saj izgleda
.
Pri nas danes ričet s klobaso in Miglino zdrobovo pecivo.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom

Enostavna zelena juha