Danes bo večerja (pripravljam, ker imam obisk) namesto kosila: goveja juha z rezanci, pečen krompir na moj način, mešana solata (andivija,rukola in vitlof) in dunajski zrezki, pogača - sezamova in orehova pita, ki se še peče.
Migla![]()
Danes bo večerja (pripravljam, ker imam obisk) namesto kosila: goveja juha z rezanci, pečen krompir na moj način, mešana solata (andivija,rukola in vitlof) in dunajski zrezki, pogača - sezamova in orehova pita, ki se še peče.
Migla![]()
Ja res, domača kuhinja mal šepa zadnje čase
...
Ampak kot je rekla prejle Mejačka: važno, da smo zdravi, sonce in kosila nam ne ubežijo![]()
![]()
Danes: zelenjavna juha, rižev narastek s slivami
Jota in skutni štruklji.
msegovVčeraj zaradi obveznosti ostanek torkovega kosila (pasulj, čebulni kruh). Danes rezanci v paradižnikovi omaki z olivami. Kasneje sledijo še palačinke.
roža
(OZNAKA ZA VEGANSKO KOSILO)
Praženo rdeče zelje.
Pire, pripravljen s česnom, rahlo popraženim.
Vnaprej pečen sejtan, dodala sem še malo sojine omake.
Kava s sojinim mlekom z aromo vanilije.
cobissmoje kosilo: kisla juha (odtajana od prejšnjega tedna), skodrana endivija s krompirjem, palačinke z orehi
Samo vprašanje - a so umetne arome v veganstvu dovoljene?
Sonja| limnol je napisal/a: |
moje kosilo: kisla juha (odtajana od prejšnjega tedna), skodrana endivija s krompirjem, palačinke z orehi Samo vprašanje - a so umetne arome v veganstvu dovoljene?
|
Sama nisem veganka, ampak "samo" vegetarijanka, tako da upam, da se javi kdo, ki se na zadeve bolj spozna. Zakaj imaš pa pomislek konkretno glede tega? Sicer sem pa preverila mleko in je uporabljena naravna aroma ...
Mi smo imeli prežganko, pire in špinačo.
yulchicobiss,
nobenih pomislekov nimam, samo zanima me. Med prijatelji imamo tudi dva vegana in bolj ko ju poslušam, manj mi je jasno. Zato pa tudi sprašujem.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mango cheesecake brez peke

Dušene školjke s pivom na sredozemski način