Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes bo večerja (pripravljam, ker imam obisk) namesto kosila: goveja juha z rezanci, pečen krompir na moj način, mešana solata (andivija,rukola in vitlof) in dunajski zrezki, pogača - sezamova in orehova pita, ki se še peče.

Migla

Sporočilo je spremenil(a) Migla dne 01.dec 2011 23:43

Ja res, domača kuhinja mal šepa zadnje čase...

Ampak kot je rekla prejle Mejačka: važno, da smo zdravi, sonce in kosila nam ne ubežijo

Mygrace

Danes: zelenjavna juha, rižev narastek s slivami

breskva

Jota in skutni štruklji.

msegov

Včeraj zaradi obveznosti ostanek torkovega kosila (pasulj, čebulni kruh). Danes rezanci v paradižnikovi omaki z olivami. Kasneje sledijo še palačinke.

roža

(OZNAKA ZA VEGANSKO KOSILO)

Praženo rdeče zelje.

Pire, pripravljen s česnom, rahlo popraženim.

Vnaprej pečen sejtan, dodala sem še malo sojine omake.

Kava s sojinim mlekom z aromo vanilije.

cobiss

moje kosilo: kisla juha (odtajana od prejšnjega tedna), skodrana endivija s krompirjem, palačinke z orehi

Samo vprašanje - a so umetne arome v veganstvu dovoljene?

Sonja

limnol je napisal/a:

moje kosilo: kisla juha (odtajana od prejšnjega tedna), skodrana endivija s krompirjem, palačinke z orehi

Samo vprašanje - a so umetne arome v veganstvu dovoljene?

Sonja

Sama nisem veganka, ampak "samo" vegetarijanka, tako da upam, da se javi kdo, ki se na zadeve bolj spozna. Zakaj imaš pa pomislek konkretno glede tega? Sicer sem pa preverila mleko in je uporabljena naravna aroma ...

cobiss

Mi smo imeli prežganko, pire in špinačo.

yulchi

cobiss,

nobenih pomislekov nimam, samo zanima me. Med prijatelji imamo tudi dva vegana in bolj ko ju poslušam, manj mi je jasno. Zato pa tudi sprašujem.

Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti