Kisla repa, sirov štrudelj s pijanimi rozinami.
Janna, so se mi kar sline pocedile ob tvojih krofih.
lp
Kisla repa, sirov štrudelj s pijanimi rozinami.
Janna, so se mi kar sline pocedile ob tvojih krofih.
lp
Pri nas zaradi pomanjkanja časa:
mož in sinček- hrenovka in paradižnikova solata
mlajša hči- pizza
midve z starejšo hčerko pa sva ljubiteljici morske hrane zato - morski sadeži v rižoti in paradižnikova solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: segedin
Irenakr jaz bi pa tvoj skutin štrudelj za sladico, saj izgleda
.
Pri nas danes ričet s klobaso in Miglino zdrobovo pecivo.
rosieZa danes so bili drugi načrti, pol pa grem mim vaškeg ribnika in evo:
ma ne, ni blitva, od kod vam to, nekaj drugega.
ežojTortilje namazane z načo sirom in polnjene z govedino, papriko, čebulo in rdečim fižolom.
rožaDanes:
- tučeno, govnač, opresno zelje, kakor že kdo to imenuje....malce razkuhano, dobro kljub temu (lakota je najboljši aperitiv)
- črn kruh
- to je vse
- aja, mandarine
Posladek:
- odkljukavanje dobrih del in načrt za naprej....pa resetiranje besed okusnost, dostojnost, solidarnost, dostojanstvo.......
..........................................................................................................................................................
MygraceDanes so kuhali drugi, jaz pa sem se najedla pirošk do "onemoglosti". Piroške so specialiteta držav nekdanje Ruske federacije. Ker so mi bile tako všeč (v testo zavite različne file, vse skupaj se skuha), sem dobila tudi recept. Spominjajo me na raviole....
Migla![]()
Danes: zelenjavni tris na hitro, skutini njoki, mešana solata, ![]()
Moje kulinarične domislice od sedaj še samo za moje drage.... čakam na ultrazvok trebuha in "uživam" v žolčni dieti.... blutavo in brez okusa.... ![]()
Včeraj: Pasulj s kračo
Danes:
juha, pečena puranja bedra, pire
in
u salat.
Kaj pa jaz mulčam, pa raje ne bi pisala...![]()
Uživajte v okusih in mastni zimski hrani še zame ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pasta iz ingverja in česna

Špageti karbonara