Včeraj: čevapčiči
Danes: goveji zrezki z sirom in jajcem, za prilogo gobe in pečen krompir, mešana solata
Včeraj: čevapčiči
Danes: goveji zrezki z sirom in jajcem, za prilogo gobe in pečen krompir, mešana solata
Beva, mi zaupaš recept; kako narediš česnovo kremno juho?
Hvala.
gobica1402SREDA:
Kostna juha, piščančja rižota, radič s krompirjem:

Pozdravček!
Danes: sarma iz zmrzovalnika in kisla smetana, ajdova žemlja, borovničevo pecivo.
Migla
![]()
Krompirjeva solata, kuhana prek.reberca in
.
lp
Beva, a česen pečeš na olju ali brez al kako? Sem velika ljubiteljica česna, pa te prosim za stavek ali dva, kako to narediš! ![]()
![]()
Pri nas danes spremenjen jedilnik, ker bi se drugače špinača grela 3x....pa to ne gre..
Zato bomo jedli govejo juho z rezanci, špagete z dvemi omakami (ker imamo različne okuse in še mesna je že kuhana) : paradižnikova z gamberi in lignji, druga pa mesna z korenčkom in grahom, zraven zelena solata z motovilcem
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj prekajena krača in krompir s porom.
Danes piščančji paprikaš, svedrčki in rdeča pesa na salat.
darjao.Pri meni danes: rizi-bizi s piščancem
zraven pa domači ajvar ( paprike s geogrfskim poreklom ), vino špecialni jagodni izbor, seveda buteljčno ( v " taboljši trgovini " lidl je pisalo na etiket" predštipendijsko" torej za ( bodoče ) intelektualce ). Po kosilu se vsedem v fotelj, in misli odlutajo: pa kako je možno, da je rizi bizi s piščancem tako dobar. Pol se spomnem, da je vesolje pravzaprav veliko in iz njega lahko zmeraj pride kak komet, ki vpliva na vse živo na planetu. Morda je ravno v času kuhanja rizi-bizija, kakšn tak dobrodelojuč komet se peljal mim zemlje, in je zato rizi- bizi izpadel tako dober. Vasolje je res en urejen sistem, kjer je vse na mestu............... pol se predramim: ežoj, ežoj, kontemplacija o dovršenosti vesolja paše ribam ane tam nekem rizi-biziju..........
ežojDanes: ričet,suhe klobase,take ,ki se morajo mal pokuhat,radič s krompirjem,![]()
Jutri:zelenjavno mesna rižota ,solata, ja pa juhica tudi z domače
( sosedove).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja v slow cookerju

Hot dog v listnatem testu