Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: čevapčiči

Danes: goveji zrezki z sirom in jajcem, za prilogo gobe in pečen krompir, mešana solata

Beva, mi zaupaš recept; kako narediš česnovo kremno juho?

Hvala.

gobica1402

SREDA:

Kostna juha, piščančja rižota, radič s krompirjem:

Pozdravček!

Danes: sarma iz zmrzovalnika in kisla smetana, ajdova žemlja, borovničevo pecivo.

Migla

Krompirjeva solata, kuhana prek.reberca in .

lp

irenakr

Beva, a česen pečeš na olju ali brez al kako? Sem velika ljubiteljica česna, pa te prosim za stavek ali dva, kako to narediš!

naor

Pri nas danes spremenjen jedilnik, ker bi se drugače špinača grela 3x....pa to ne gre..

Zato bomo jedli govejo juho z rezanci, špagete z dvemi omakami (ker imamo različne okuse in še mesna je že kuhana) : paradižnikova z gamberi in lignji, druga pa mesna z korenčkom in grahom, zraven zelena solata z motovilcem

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj prekajena krača in krompir s porom.

Danes piščančji paprikaš, svedrčki in rdeča pesa na salat.

darjao.

Pri meni danes: rizi-bizi s piščancem

zraven pa domači ajvar ( paprike s geogrfskim poreklom ), vino špecialni jagodni izbor, seveda buteljčno ( v " taboljši trgovini "  lidl je pisalo na etiket" predštipendijsko" torej za ( bodoče ) intelektualce ). Po kosilu se vsedem v fotelj, in misli odlutajo: pa kako je možno, da je rizi bizi s piščancem tako dobar. Pol se spomnem, da je vesolje pravzaprav veliko in iz njega lahko zmeraj pride kak komet, ki vpliva na vse živo na planetu. Morda je ravno v času kuhanja rizi-bizija, kakšn tak dobrodelojuč komet se peljal mim zemlje, in je zato rizi- bizi izpadel tako dober. Vasolje je res en urejen sistem, kjer je vse na mestu............... pol se predramim: ežoj, ežoj, kontemplacija o dovršenosti vesolja paše ribam ane tam nekem rizi-biziju..........

ežoj

Danes: ričet,suhe klobase,take ,ki se morajo mal pokuhat,radič s krompirjem,

Jutri:zelenjavno mesna rižota ,solata, ja pa juhica tudi z domače ( sosedove).

Milži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti