Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Evo za spremembo slikica včerajšnje rižote z morskimi sadeži,  mehka solata z češnjevim paradižnikom, sirom in

balzamično glazuro.

Danes smo okrnjena družina, zato bo za kosilo goveja juha z ribano kašo, špageti z mesno omako za moja mdva lubčka (ops. moža in sina), meni pa spet diši po ribah, zato bom rajši tunino omako, zelena solata z motovilcem

Za posladek sprehod po Ljubljani in ogled lučk in obvezen postanek na kostanju in kuhanemu vinu...

Jutri pa goveja juha z zdrobovimi cmoki, stefani pecenka, pire krompir ali pečen (?), kuhana zelenjava ali grahova omaka, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 03.dec 2011 11:53

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 03.dec 2011 11:53

Goveja juha z rezanci, kuhana govedina, pražen krompir, črna redkev v solati, štrudelj od včeraj in .

lp

irenakr

Danes:

- kokošje goveja juhca z vlitimi nudlčki plus korenček in peteršiljček...plus žlica rdečega vina na vsak krožnik...

- pire krompir

- govedina iz juhe, tanke šnitke..malo pokapljane z juhco, da se ne izsuše..

- en malček jabolčne čežane

- skledurina radiča (predzimski tajo oz. obglavljenje radiča, ki noče delat glav)

- pomaranče za pokušino (akcija pri sosedu)

Posladek:

- luči, več luči!

didudidu

Mygrace

Danes; goveja juha z rezanci, špageti z zelenjavno omako in zelena solata. Za sladico pa rožice, oz. fernandoti št. 2.

Migla

Govedina po indijsko, varianta vindaloo, basmati riž zraven:

mamamia

Danes: pražena goveja jetrca in kislo zelje+brizgani piškoti od mamamie

Jutri: goveja juha z domačimi rezanci, meso iz juhe, pražen krompir, hrenova omaka, solata ali rdeča pesa, bomo še videli kaj bo! Za posladek pa še brizgani piškoti, če jih bo kaj ostalo! :)

msegov

Danes: pečena svinjska rebrca, pečen krompir, radič . Za posladek pa rižev narastek z jabolki.

rosie

Pri nas prežganka, rjavi riž in mesne polpete iz pečice :)

yulchi

msegov je napisal/a:

Danes: pražena goveja jetrca in kislo zelje+brizgani piškoti od mamamie.

...............................................................

................................................................

msegov

Matr, a je okol hodila in talala, pa kako da jaz tega nisem vedel, bi se kar prijavil. Drugič me prosim, obvesti na ZS ko bo spet talala!

Danes pri meni: čorba od blitve

Za posladek: zimski solsticij se bliža sam še dvajset dni!

ežoj

Danes nedeljsko kosilo, čeprav je sobota, ampak pasalo je pa super:

juha z rezanci

pražen , hren in  zrezki na čebulci

endivija z domačega vrta

kompot iz kutin

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti