ponedeljek: ričet, domač kruh
torek: juha z rezanci, ocvrta cvetača, pire krompir, zelena solata
sreda: juha od včeraj, nravni svinski zrezki, zdrobovi cmoki, solata
bosaponedeljek: ričet, domač kruh
torek: juha z rezanci, ocvrta cvetača, pire krompir, zelena solata
sreda: juha od včeraj, nravni svinski zrezki, zdrobovi cmoki, solata
bosapri nas danes fižolova juha s testeninami. za pozno sladico pa zdaj pečem proseno kašo z jabolki.
NaturensGalleriDanes -matevž z kislim zeljem.domači kruh
golubićDanes: jota in palačinke z marmelado.
rosieZelenjavna juha, tortilja s šunko in sirom ter gobicami (pizza tortilja)+solata.
msegovNaor, to je to![]()
http://www.kulinarika.net/recepti/12139/priloge/pecen-c
Gobica1402 - moj recept za juho - 2 krompirja skuham v rahlo osoljeni vodi, dodam 1-2 glavico pečenega česna(odvisno kako močan okus po česnu je komu všeč),zmiksam, dosolim po okusu, dodam še malo zrnastega česna, pa žlico smetane (vseeno, sladko ali kislo). Če pa nimam smetane pa dve žlici mleka, ravno tako je dobro.
Mi poližemo krožnike![]()
beva
Danes: svinjski zrezki s pisano ješprenjevo rižoto, radič s fižolpm , ![]()
ČETRTEK:
Pražen krompir, panirana - pečena - s sirom in šunko nadevana paprika, rdeča pesa:

Pozdravček!
Danes piščančji paprikaš in kruh.
tanjajGoveja juha, govedina in restan krompir. Potem kavica, mandljevi keksi z nutelo (malenkost preveč pečeni, ampka ok...) in klepet s prijateljico. Popoldne učna ura italijanske kuhinje :))
LP
SašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči

Orehova rolada