včeraj: Zelenjavna rižota in zelena solata
Danes pa krompirjeva solata in ocvrti piščančji fileji
Jutri pa bo testenine z lososom in kozicami in zelena solata
tanjajvčeraj: Zelenjavna rižota in zelena solata
Danes pa krompirjeva solata in ocvrti piščančji fileji
Jutri pa bo testenine z lososom in kozicami in zelena solata
tanjajZdrobova juha s korenčkom, pire krompir in čufti, zelena solata z rukolo + sladica z makom! Njama! :)
msegov| naor je napisal/a: |
Roža, izdaj, kje si doma, v Ljubljani je megla. |
Med dolenjskimi grički, na katere je zadnje tri dni prav prijazno sijalo sonce. Smo se pa tudi mi pred tem dober teden kopali v megli.
Sem pa kljub dooolgemu sprehodu uspela tudi vanilijeve polžke nardit. ![]()
roža
No, tudi v Ljubljani se je danes pokazal sonček. Vsaj za uro ali dve.
Danes pri meni: kosila ni bilo.
Zdajle: gobova juha, gobova rižota, pečen šiščanec, rdeča pesa v solati (z bučnim oljem, jasno).
Ja, res se je, samo takrat, ko sem jaz pisala, je bila še megla. Sicer pa kaj čemo, jesen je tu oz. kar zima. Je pa lušno notri ob skodelici čaja in dobri knjigi.
![]()
Ja, Ljubljana je očitno precej velika. Pri meni na koncu Celovške ne duha ne sluha o soncu, a s prižganimi meglenkami sem se varno pripeljala domov, kjer sem skuhala špagete z odmrznjeno omakco iz sončnih, domačih pomidorčkov.
mejačkaDanes: enolončnica s koromačem in čičeriko, polnozrnate palačinke
pri nas je bilo danes: pečen piščanec, pire krompir in rdeče zelje v omaki ter pečen česen
, to je itak zakon in paše zraven, no kakor za koga![]()
jutri: česnova kremna juha, rižota z morskimi sadeži, čoko tortica ( se zdajle že hladi
)
četrtek: piščančji ajmoht z ajdovimi žganci![]()
pri nas danes za kosilo fižilova kremna juha, dödoli preliti s praženo rdečo čebulo, mletimi ocvirki in kislo smetano, za tiste, ki pa ne marajo prej navedenega pa poleg juhe še skutni cmoki s slivami, praženimi drobtinicami ter malo sladke smetane. Popolldne pečena buča.
regicanevem
Mashai
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Juha iz čičerike in rožmarina

Jernejeva sadna torta s smetano