Danes bo lazanja in solata.
rosie
Tarte tatin z jabolki
Danes bo lazanja in solata.
rosieTOREK:
Kisla repa, ajdovi žgančki, krvavice; posladek - poljubčkanje slavljenke:

Pozdravček!
Puranji zrezek v paprični omaki z gobicami, njoki, radič in motovilec v solati.
lp
Pri nas pa danes z zamudo rojstno dnevno kosilo v eni domači gostilni. Malo morskega in malo mesnega z dobro kapljico.
Jutri pa goveja juha z rezanci, pire krompir, špinača, hrenovke, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes:
- naribana jabolka in korenje z nekaj kapljicami limone
- enolončnica iz sveže repe in krompirja s klasičnim prežganjem
- Miglin kruhek Pogača-sezamova http://www.kulinarika.net/recepti/16055/kruh/pogaca-sez
- sir
- vino
Posladek:
- razmišljanje o jutrišnjem dobrem delu (predvčerajšnje, včerajšnje in današnje opravljeno)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Danes: juha z zdrobovimi žličniki in jogurtove miške
Pri meni pa danes mesni polpeti, pire krompir, špinača in motovilec s paradižnikom.
angelcaPri meni danes:
Ah, kosilo pač, nekaj več besede zasluži vino: sorta veissvein, pravočasna trgatev, poseben jagodni izbor, buteljčno ( kartoni 1,5 l ), blagovna znamka: predštipendijsko.![]()
Mmmm, kakšne lepe slikce
bo počasi treba dati kaj pod zob![]()
Pri nas je pa danes segedin, jutri "makaronflajš" (razen, če bo dovolj segedina ostalo), v četrtek domača pica, za petek pa še ne vem, kaj bo za kosilo, popoldne bo pa narezek, pa
in
, za sladico pa ![]()
![]()
Pa dej, Ežojči, tisti vajsvajn genau paše v barvno kompozicijo...predstavljaj si kakšno dolgočasno flašo, vso umazano in pokrito s školjkami http://cespov-njok.com/wp/page/21/ .....
Predštipendijska znamka je pa itak najbolj cenjena!![]()
Aha, za Vragsigavedija:
-ajdove palačinke z medom (kosilo, drugič)
MygraceKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tarte tatin z jabolki

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način