Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes bo lazanja in solata.

rosie

TOREK:

Kisla repa, ajdovi žgančki, krvavice; posladek - poljubčkanje slavljenke:

Pozdravček!

Puranji zrezek v paprični omaki z gobicami, njoki, radič in motovilec v solati.

lp

irenakr

Pri nas pa danes z zamudo rojstno dnevno kosilo v eni domači gostilni. Malo morskega in malo mesnega z dobro kapljico.

Jutri pa goveja juha z rezanci, pire krompir, špinača, hrenovke, zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes:

- naribana jabolka in korenje z nekaj kapljicami limone

- enolončnica iz sveže repe in krompirja s klasičnim prežganjem

- Miglin kruhek Pogača-sezamova http://www.kulinarika.net/recepti/16055/kruh/pogaca-sez

- sir

- vino

Posladek:

- razmišljanje o jutrišnjem dobrem delu (predvčerajšnje, včerajšnje in današnje opravljeno)

Mygrace

Danes: juha z zdrobovimi žličniki in jogurtove miške

Jannaa

Pri meni pa danes mesni polpeti, pire krompir, špinača in motovilec s paradižnikom. 

angelca

Pri meni danes:

Ah, kosilo pač, nekaj več besede zasluži vino: sorta veissvein, pravočasna trgatev,  poseben jagodni izbor, buteljčno ( kartoni 1,5 l ), blagovna znamka: predštipendijsko.

ežoj

Mmmm, kakšne lepe slikce bo počasi treba dati kaj pod zob

Pri nas je pa danes segedin, jutri "makaronflajš" (razen, če bo dovolj segedina ostalo), v četrtek domača pica, za petek pa še ne vem, kaj bo za kosilo, popoldne bo pa narezek, pa in , za sladico pa

JJ

Pa dej, Ežojči, tisti vajsvajn genau paše v barvno kompozicijo...predstavljaj si kakšno dolgočasno flašo, vso umazano in pokrito s školjkami http://cespov-njok.com/wp/page/21/ .....

Predštipendijska znamka je pa itak najbolj cenjena!

Aha, za Vragsigavedija:

-ajdove palačinke z medom (kosilo, drugič)

Mygrace

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti