Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj, nič nisi povedal, kako je bilo na kontrolki. Upam, da je bilo za 5.

rosie

Kurja obara in buhtelni

NAGELJ

Ma rosie, dohtorca me ne mara: rekla je, da me en let noče videt.

ežoj

Dobr to, ežoj!!

lp

P.s. Aja, govedina v gorčični omaki, mlinci in zelena solata s fižolom.

cervus

V soboto: mlinci z piščancem,preliti zmesjo kisle smetane in začimb ter naribanim sirom, pečeni v pečici kot nekakšna musaka ,zeljna solata(pol rdečega,pol zelenega zelja)

v nedeljo:goveja juha, polnjeni krompirjevi čolnički ( s panceto,sirom ,malo česna ,petršiljem in krompirjem ,ki  ga izdolbeš iz sredice krompirja) zelena solata ter jabolčni kompot

Danes: kuskus z  popečenim piščančjim filejem v zelenjavni omaki

Jutri: pa podolgem času dunajski,restan krompir in skleda zelene solate

Bogomira

ežoj je napisal/a:

Ma rosie, dohtorca me ne mara: rekla je, da me en let noče videt.

ežoj

ma, ežoj, če te dohtarca ne mara, te imamo pa drugi bolj radi(e).

rosie

Danes: rižota s sušenih paradižnikov, mešana solata (endivija, radič, kitajsko zelje, fižol), od včeraj fruc rezine po moje

breskva

Danes pečen krompir, piščančji file in zelena solata :)

LP

Saša

Včeraj je bil piščančji kari s kvinojo, danes bo pa pasulj in domač čebulni kruh. Če mi ne bo zmanjkalo časa zaradi uživanja na , bodo za sladico kvašeni polži z vanilijevo kremo in čokolado.

roža

Roža, izdaj, kje si doma, v Ljubljani je megla. Jaz se tudi pripravljam, da naredim čebulni kruh. Golaž in polenta od včeraj, pa solata, saj brez solate ni kosila zame.

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti