pečene puranje krače, mlinci, neka skisana solata iz steklenke.... na brzaka.... sobota rezervirana za family in![]()

Hrustljav piščanec iz pečice
pečene puranje krače, mlinci, neka skisana solata iz steklenke.... na brzaka.... sobota rezervirana za family in![]()
Danes pri nas: mesno krompirjev golaž, malce črnega kruha. Zdajle se peče smetanovo-
štrudl, pa
zraven (ali pa čaj).
Danes pri meni, musaka:
Baje je enkrat Richard III zavpil v zgodovino: kingdom for a baklava. Vrag si ga ved, kaj to pomeni
.
Ja, srota, ežoj, na ![]()

kraljestva pa ne rabim, je preveč dela z njim![]()
Danes bomo jedli jezne špagete
, radič in klementine.
lp
mzm
Mi smo danes imeli špagete z mletim mesom na vrhu zapečene s kislo smetano in sirom +radičeva solata! :)
msegovDomača pica (sem pozabila poslikat) , skutina pita in ![]()
![]()
pri nas danes: grahova juha z zlatimi kroglicami, pečen kotlet morskega psa, kamut z zelenjavo in zelje v solati
, je bilo dobro!
Jaz ta vikend ne kuham - danes me je mož peljal v kitajsko
, jutri pa kuha tašča.
Danes: skutini žličniki s parmezanom, sataraš, zelena solata, keksi, sovine očke
Ponedeljek; prežganka,dušeno sladko zelje, pire, pečena
bedra

Torek; ocvrt sir, pomfrit, radič
Sreda;gibanica, jogurt

Četrtek; prebranec s klobaso in seveda domač kruh
Petek; piščančja obara z žličniki

Sobota; matevž, kisla repa, krvavica, lešnikovi rogljički, cimetovi keksi, pa še nova runda domačih rezancov

Dragička, hvala za dobro idejo![]()
Lp arima![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljav piščanec iz pečice

Vitlof s sirom