Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

pečene puranje krače, mlinci, neka skisana solata iz steklenke.... na brzaka.... sobota rezervirana za family in

darjao.

Danes pri nas: mesno krompirjev golaž, malce črnega kruha. Zdajle se peče smetanovo-štrudl, pa  zraven (ali pa čaj).

rimljanka

Danes pri meni, musaka:

Baje je enkrat Richard III zavpil v zgodovino: kingdom for a baklava. Vrag si ga ved, kaj to pomeni.

ežoj

Ja, srota, ežoj, na

kraljestva pa ne rabim, je preveč dela z njim

Danes bomo jedli jezne špagete , radič in klementine.

lp

mzm

Mi smo danes imeli špagete z mletim mesom  na vrhu zapečene s kislo smetano in sirom +radičeva solata! :)

msegov

Domača pica (sem pozabila poslikat) , skutina pita in

irenakr

pri nas danes: grahova juha z zlatimi kroglicami, pečen kotlet morskega psa, kamut z zelenjavo in zelje v solati, je bilo dobro!

beva

Jaz ta vikend ne kuham - danes me je mož peljal v kitajsko , jutri pa kuha tašča.

roža

Danes: skutini žličniki s parmezanom, sataraš, zelena solata, keksi, sovine očke

breskva

Ponedeljek; prežganka,dušeno sladko zelje, pire, pečenabedra

Torek; ocvrt sir, pomfrit, radič

Sreda;gibanica, jogurt

Četrtek; prebranec s klobaso in seveda domač kruh

Petek; piščančja obara z žličniki

Sobota; matevž, kisla repa, krvavica, lešnikovi rogljički, cimetovi keksi, pa še nova runda domačih rezancov

Dragička, hvala za dobro idejo

Lp arima

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti