Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes zaradi "lenobe" kuhinja zaprta.

Za kosilo smo imeli:

Eno veliko mero sonca na Rakitni + gibanje

Potem smo nadaljevali v meglo na dobro pizzo.

Zvečer pražen meso s čebulo, kruh- kolikor ga je bilo, hruškov kompot.

Jutri pa: 

Goveja juha,

Govedina iz juhe

Prebranac, malo pečenega krompirja

Solata

Ponedeljek:

Golž + polenta ali kruhovi, če bo ostalo kaj kruha. Solata.

http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte

goveja juha z rezanci, restan krompir, govedina, hren, radič

Balenka

Arima, lahko še meni poveš, kako je narejena tale podloga,očitno Dragičkina ideja. Zdi se mi super. Jaz rezance sušim na naslonjalih stolov, čez katere poveznem kuhinjske krpe,ampak imam pre malo stolov

Miška,a te slastne baklave so izpod tvojih rok? Verjamem da bi se odlično podale po Ežojevem hrustljavem krompirčku.

Jaz sem danes jedla krompirjevo polento z mesno polivko izpod maminih rok, skledo radiča, kaki, za piko na i sem lička v poljub nastavila Goriškemu soncu. Verjemite da mi je po vsakodnevni žabarsko-morosterski megli, zelo teknilo.

mejačka

Mejačka, če ti pomaga tole:

Pozdravček!

tole z rezanci je super ideja. Sam še recept mi dajte:)

Danes imam kup prehlajenih doma pa bom kuhala:

*govejo juhco z veliko korenja, skutni štruklji, za najmlajšega še piščanji medaljončki, radič + endivja z jajcem

*večerja: kar ostane od kosila:)

Mrežna pečenka, kalampajsan krompir, solata, mogoče še kaj sladkega spackamo, če je že 1. adventna

darjao.

NEDELJA:

Goveja juhica z domačimi rezanci;

Pečene puranje perutničke in pečena sv. ribica, kutina v omaki z vinom;

Dušena jabolka s sladkim zeljem;

Kruhovi cmoki;

Zelena, radič in zelje v solati

Pozdravček!

Danes: kurja juha z rezanci, pečena svinj.reberca s povaljanim krompirjem, ajdova kaša z zelenjavo in gobicami, radič in endivija v solati in kozarček , zdaj pa še včerajšnja pita in kavica s smetano.

Lepo nedeljo vsem!

irenakr

Včeraj kremna juha iz šampijonov, rižota z morski sadeži, pečen losos, solata iz kislega zelja in refošk.

Danes korenčkova juha s kroglicami, mošnjički z kozicami in makaroni, kislo zelje in refošk. In božična okrasitev.

http://www.kulinarika.net/recepti/12271/predjedi/mosnji

lp, pinka

Pri meni danes, pečena paprika:  

Jutri imam kontrolko, bojo vrtali luknje v meni, mi nekaj krvi iztočili, vse da ugotovojo kolk sem pocukran. Tole za kosilo, večerja tudi lahka in ni da ni (  vsaj upam, kontrola čez 6 (12 ) mesecev ). Pol bo že kakšna baklava mogla padit........

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti