Danes bo piščančji "ajmoht" in http://www.kulinarika.net/recepti/5548/sladice/fernando
tanjaj
Jabolka v srajčki
Danes bo piščančji "ajmoht" in http://www.kulinarika.net/recepti/5548/sladice/fernando
tanjajDanes:
- precedila sem pasulj in v precedek zakuhala ene kupljene nudlce (bom sama pojedla če bo treba)
- iz odcedka enega nikakvega "fižol ploščati, bel, poreklo Kirgizija, distributer Propak d.o.o., LJ", pocen in zanič...mi je ratal spacat kolikortoliko prebavljivo omako na rdeče (miškazmokce hvala za nasvet!!)...
- široki rezanci
- endivija s krompirjem v salati
- okus bomo popravili z eno veliko skledo klementin, mandarin...whatever.....
Posladek:
- dala si bom duška!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
| Mygrace je napisal/a: |
- dala si bom duška!
Mygrace |
Bejžžžžžžžžžžžmo ![]()
![]()
![]()
![]()
Šmorn in kompot. :)
msegovGobova juha, paniran file po pariško, endvija in radič z krompirjem
Posladek: peka torte za mojo princesko, ki bo jutri postala polnoletna.
Jutri: kosilo v restavraciji....
Kjer je volja, tam je pot. Trixizelenjavna juha
rižota z grahom in korenčkom + koščki purana
solata iz zelja in ultragrenkim radičem (moram pač ponucat, čeprav me kar trese, ko ga grizem:)))
sladica: neko spasirano sadje (jagode ali maline), vanilijev jogurt, med - božansko
rag_doll
Danes: pasulj in kruh, pa nič več.
Migla![]()
Madonca Ežoj, kaj imaš doma ribnik s postrvmi. Saj so redno na tvojem jedilniku in še velika količina. Kar zavidam ti, saj so sveže, a ne?
Migla
Migla, pri Ežoju je tako vzdušje, da se razmnoževanje (magari rib) dogaja neprenehoma...tko da vsega v izobilju....
(Ežoj, tko so sosedje rekli)
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Segedin, pečeni krompirjevi svaljki. To kombinacijo je mož "prinesel" iz mamine kuhinje. Mi je bila na začetku čudna, zdaj mi je pa kar všeč.
rožaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolka v srajčki

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način