Danes: pečena bedra, rižota, zelena solata, rogljički

Najbolj enostavni piškoti s črto
Danes: pečena bedra, rižota, zelena solata, rogljički
Evo saj sem vedela, ko grem jaz na obisk k Stani, ki je čist na drugem koncu kot Ežoj on naredi saherco, samo, da ne bi sličajno jaz prišla probat...![]()
![]()
![]()
Aja Ežoj, pa daj pokaži še kakšna je bila razrezana.![]()
jade, a misliš, da yyy ni šifra, al kaj? Poglej
, kako se muza!
Danes smo se mastili s pečenimi svinjskimi rebri
kislo repo in domačim pirinim kruhom. Aja, teran tudi ni manjkal![]()
lp
mzmDanes goveja juha z domačo ribano kašo, ljubljanski zrezek, v kosih kuhan krompir s peteršiljem, radičeva solata s fižolom. Kasneje še sadna solata.
mejačkaVčeraj večerja po špansko: tapas in empanadillas (ene s paradižnikom, druge s tuno in kozjim sirom), za sladico jabolčna pita in limonin sorbet s penino. Sangria za zraven.
Včeraj goveja juha z rezanci, pražen krompir, file postrvi z mandlji, zelena in zeljna solata
Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, mesni ragu, zraven vlivanci ali smetanovi cmoki, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiMi smo pa včeraj jedli kislo repo, fižol in prekajeno šunko;
danes pa bomo imeli nedeljsko kosilo: govejo juho z rezanci, pražen krompir, meso iz juhice in zelena solata.
Za sladico pa taki zelo stari keksi - predvojni medenjaki ![]()
| luccka je napisal/a: |
Za sladico pa taki zelo stari keksi - predvojni medenjaki |
Uf, si boste pa polomili zobe. ![]()
Danes pri nas: hokaido bučna juha po moje (z ingverjem in česnom, hvala, B9), s kruhovimi kockami, pečena goska (hvala B.), restan krompir (s česnom, ne s čebulo), pečena jabolka, mešan radič z domačega vrta, kozarček
, borovničeva pita (od včeraj), pozno popoldan
na posebni lokaciji, pa malo klepeta zraven.
NEDELJA:
Juha od govejega repa /od včeraj/, zrezek v česnovi omaki, kuhan krompir in brokoli, zelena solata z rdečim radičem, skutna pita:

Pozdravček!
Včeraj: gratinirana čičerika s paradižnikovo pekočo omako, solata, polnjeni konopljini medenjaki, medenjaki s čepico in medene čebelice
Danes: rižota s hokaido bučo in sušenimi paradižniki, solata, jabolčna pita
Ninja24Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najbolj enostavni piškoti s črto

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso