Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: pečena bedra, rižota, zelena solata, rogljički 

breskva

Evo saj sem vedela, ko grem jaz na obisk k Stani, ki je čist na drugem koncu kot Ežoj on naredi saherco, samo, da ne bi sličajno jaz prišla probat...

Aja Ežoj, pa daj pokaži še kakšna je bila razrezana.

jade

jade, a misliš, da yyy ni šifra, al kaj? Poglej , kako se muza!

Danes smo se mastili s pečenimi svinjskimi rebri

kislo repo in domačim pirinim kruhom. Aja, teran tudi ni manjkal

lp

mzm

Danes goveja juha z domačo ribano kašo, ljubljanski zrezek, v kosih kuhan krompir s peteršiljem, radičeva solata s fižolom. Kasneje še sadna solata.

mejačka

Včeraj večerja po špansko: tapas in empanadillas (ene s paradižnikom, druge s tuno in kozjim sirom), za sladico jabolčna pita in limonin sorbet s penino. Sangria za zraven.

aby

Včeraj goveja juha z rezanci, pražen krompir, file postrvi z mandlji, zelena in zeljna solata

Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, mesni ragu, zraven vlivanci ali smetanovi cmoki, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Mi smo pa včeraj jedli kislo repo, fižol in prekajeno šunko;

danes pa bomo imeli nedeljsko kosilo: govejo juho z rezanci, pražen krompir, meso iz juhice in zelena solata.

Za sladico pa taki zelo stari keksi - predvojni medenjaki 

luccka

luccka je napisal/a:

Za sladico pa taki zelo stari keksi - predvojni medenjaki 
luccka

Uf, si boste pa polomili zobe.

Danes pri nas: hokaido bučna juha po moje (z ingverjem in česnom, hvala, B9), s kruhovimi kockami, pečena goska (hvala B.), restan krompir (s česnom, ne s čebulo), pečena jabolka, mešan radič z domačega vrta, kozarček , borovničeva pita (od včeraj), pozno popoldan  na posebni lokaciji, pa malo klepeta zraven.

rimljanka

NEDELJA:

Juha od govejega repa /od včeraj/, zrezek v česnovi omaki, kuhan krompir in brokoli, zelena solata z rdečim radičem, skutna pita:

Pozdravček!

Včeraj: gratinirana čičerika s paradižnikovo pekočo omako, solata, polnjeni konopljini medenjaki, medenjaki s čepico in medene čebelice

Danes: rižota s hokaido bučo in sušenimi paradižniki, solata, jabolčna pita

Ninja24

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti