Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: pečena bedra, rižota, zelena solata, rogljički 

breskva

Evo saj sem vedela, ko grem jaz na obisk k Stani, ki je čist na drugem koncu kot Ežoj on naredi saherco, samo, da ne bi sličajno jaz prišla probat...

Aja Ežoj, pa daj pokaži še kakšna je bila razrezana.

jade

jade, a misliš, da yyy ni šifra, al kaj? Poglej , kako se muza!

Danes smo se mastili s pečenimi svinjskimi rebri

kislo repo in domačim pirinim kruhom. Aja, teran tudi ni manjkal

lp

mzm

Danes goveja juha z domačo ribano kašo, ljubljanski zrezek, v kosih kuhan krompir s peteršiljem, radičeva solata s fižolom. Kasneje še sadna solata.

mejačka

Včeraj večerja po špansko: tapas in empanadillas (ene s paradižnikom, druge s tuno in kozjim sirom), za sladico jabolčna pita in limonin sorbet s penino. Sangria za zraven.

aby

Včeraj goveja juha z rezanci, pražen krompir, file postrvi z mandlji, zelena in zeljna solata

Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, mesni ragu, zraven vlivanci ali smetanovi cmoki, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Mi smo pa včeraj jedli kislo repo, fižol in prekajeno šunko;

danes pa bomo imeli nedeljsko kosilo: govejo juho z rezanci, pražen krompir, meso iz juhice in zelena solata.

Za sladico pa taki zelo stari keksi - predvojni medenjaki 

luccka

luccka je napisal/a:

Za sladico pa taki zelo stari keksi - predvojni medenjaki 
luccka

Uf, si boste pa polomili zobe.

Danes pri nas: hokaido bučna juha po moje (z ingverjem in česnom, hvala, B9), s kruhovimi kockami, pečena goska (hvala B.), restan krompir (s česnom, ne s čebulo), pečena jabolka, mešan radič z domačega vrta, kozarček , borovničeva pita (od včeraj), pozno popoldan  na posebni lokaciji, pa malo klepeta zraven.

rimljanka

NEDELJA:

Juha od govejega repa /od včeraj/, zrezek v česnovi omaki, kuhan krompir in brokoli, zelena solata z rdečim radičem, skutna pita:

Pozdravček!

Včeraj: gratinirana čičerika s paradižnikovo pekočo omako, solata, polnjeni konopljini medenjaki, medenjaki s čepico in medene čebelice

Danes: rižota s hokaido bučo in sušenimi paradižniki, solata, jabolčna pita

Ninja24

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti