Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Jaz pa jutri dobim en zelo pomemben obisk, meni drag. In bom skuhal juho iz vrečke, dunajske, solato in skalajsampiral bom kartofl. Prej pa sebe. Kako bo to izgledalo povem day after. No, jedlo se bo, predvsem pa čvekalo. Komaj čakam. Za one betežne sem pa pripravil cedevito pa mg+ca mineralko.

zlatiribonmb

danes: endivija s toplim krompirjem in trdo kuhanim jajcem. Potem pa pistacijina balkava.

Jutri: najbrž bo post zaradi današnje baklave.

Sonja

Danes bo dvojno.

Kot prvo bo za ene Ješprenova enolončnica s prekajenim mesom. To je drugač baje ričet. Kruh in sadje.

Zame bodo pa dunajski. Brez kruha in sadja.

zlatiribonmb

Včeraj smo jedli "domače, domače" (tako temu kosilu reče mož): pečenice, kislo zelje in krompirjevi žganci (seveda z ocvirkovo zabelo). 

Danes bodo verjetno zapečeni ravioli (z melancani, orehi in feto) in solata.

roža

Sem hanibanija navadla tud jest! In je bila včeraj domača pečenka (s kožico, fino, hrustljavo....) Pečen krompir in paprika poleg in solatka, pa za posladek atomski štrudl.

Danes recikliramo! Smo pridni odkar je odlok za bio odpad : sarma od petka in kruhovi cmoki ( je od včeraj preveč kruha ostalo, da bi ga porabila samo za drobtine) Kako bo ta kombinacija ratala javim naknadno!

darjao.

Pri nas danes goveja juha z zdrobovimi cmoki od včeraj, telečja rižota, rdeča pesa, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

PONEDELJK:

Ohrovtova juhica s suhimi kostmi:

Pozdravček!

Pri nas nekaj od včeraj, nekaj od danes: bučkina juha, pečeno kurje meso, krompirjevi svaljki, radič v solati, zdaj pa še trojanski krof in .

lp

irenakr

Včeraj pri mami, kmečka pojedina ( krvavice, pečenice, kislo zelje, pire krompir), danes pa goveja juha in špageti z mesno omako in zelena solata. Popoldne pa in ostanki piškotov iz petkovega praznovanja.

tanjaj

pri nas danes:  goveja juhica, matevž in kislo zelje 

beva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti