pri nama pa danes špageti s smetanovo omako z lisičkami... ![]()
![]()

Jajčevci s sirom na veganski način
pri nama pa danes špageti s smetanovo omako z lisičkami... ![]()
![]()
Jaz danes: goveja juha z ribanci, špageti s piščancem in paradižnikom in zelena solata s koruzo.
msegovJuha, rizibizi, piščanec na putrčku, endivija s krompirjem, čaj, voda, vino.
MygraceDanes nobenga vina ( baje lahko dobim vino v kolenu
). Enolončnica od kislog zelja:
Za posladek un jadin kos torte: do malo prej sem je čakal, več pa nisem zdržal.![]()
Meni se zdi to tvoje kosilo čist okej. Pravzaprav zelo dobro. Kaj se boš pa za kos torte sekiral? Saj znaš sam, drugač pa ima da odeš v hotel Sacher na Dunaju (preferiram Vienna, to mi vedno piše na avionski karti). Samo v teh hotelu so grozno drage sobe, za kos torte pa si drznejo dat v žep skoraj 12 evrov. Ma, se gre malo v Hof in je takoj ceneje.
Aha, če grem z vlakom tudi na vozovnici piše Vienna. V oklepaju pa Wien-Meidling.
Jaz v bistvu razmišljam kako preimenovati Maribor
zlatiribonmbJaz sem si danes za kosilo privoščila eno banano, eno jabolko in skodelico odmrznjenih malin s sladkorjem.
rosieDanes: enolončnica
Jutri: segedin golaž, krompir v kosih
Sreda: zelenjavna juha, lazanja, radič v solati
matejaozDanes: okusni ričet z zelenjavo, čokoladni mouse
mineštra iz suhih stročnic, palačinke z marmelado, breskov kompot
BalenkaDanes: goveja juha z rezanci, dušeno sladko zelje, krompir v kosih, naravni goveji zrezki
Jutri: zelenjavna juha, puranji narastek, zelena solata, radič
NENA58Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajčevci s sirom na veganski način

Široki rezanci la collezione na bolonjski način