Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

pri nama pa danes špageti s smetanovo omako z lisičkami...

Lotti

Jaz danes: goveja juha z ribanci, špageti s piščancem in paradižnikom in zelena solata s koruzo.

msegov

Juha, rizibizi, piščanec na putrčku, endivija s krompirjem, čaj, voda, vino.

Mygrace

Danes nobenga vina ( baje lahko dobim vino v kolenu ).  Enolončnica od kislog zelja:

Za posladek un jadin kos torte: do malo prej sem je čakal, več pa nisem zdržal.

ežoj

Meni se zdi to tvoje kosilo čist okej. Pravzaprav zelo dobro. Kaj se boš pa za kos torte sekiral? Saj znaš sam, drugač pa ima da odeš v hotel Sacher na Dunaju (preferiram Vienna, to mi vedno piše na avionski karti). Samo v teh hotelu so grozno drage sobe, za kos torte pa si drznejo dat v žep skoraj 12 evrov. Ma, se gre malo v Hof in je takoj ceneje.

Aha, če grem z vlakom  tudi na vozovnici piše Vienna. V oklepaju pa Wien-Meidling.

Jaz v bistvu razmišljam kako preimenovati Maribor

zlatiribonmb

Jaz sem si danes za kosilo privoščila eno banano, eno jabolko in skodelico odmrznjenih malin s sladkorjem.

rosie

Danes: enolončnica

Jutri: segedin golaž, krompir v kosih

Sreda: zelenjavna juha, lazanja, radič v solati

matejaoz

Danes: okusni ričet z zelenjavo, čokoladni mouse

breskva

mineštra iz suhih stročnic, palačinke z marmelado, breskov kompot

Balenka

Danes: goveja juha z rezanci, dušeno sladko zelje, krompir v kosih, naravni goveji zrezki

Jutri: zelenjavna juha, puranji narastek, zelena solata, radič

NENA58

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti