Sarma, nešto kao sarma, jelo pravo, sarmaaaa..... in pire krompir ![]()

Pad Thai
Sarma, nešto kao sarma, jelo pravo, sarmaaaa..... in pire krompir ![]()
Pri nas danes fižolova juha z makaroni, skutina pena z malinami in borovnicami na piškotu, za popoldansko lakoto domača pizza
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Miškazmokce, jaz sem vriskala ob tvojih fotkah..pa če so z Vriska al pa ne![]()
Danes (kuhano, ne pa še pojedeno):
- čorbica iz repe in krompirja plus peteršiljeva korenina (ne kvadratna), kimel, majaron, ajnpren, peteršiljevo šavje, lovorjev list iz Naše dežele in ne iz Turčije..česen iz domačih logov nekje okrog Škofje Loke...
- kruh
- čaj, veliko čaja...
Posladek:
- sestavila bom otmeno pisemce nekomu na visokem položaju, ki me vabi na odkritje neke spominske plošče...
in je napisal, da se dobimo NA hiši...
- skratka, jaz bom čakala na strehi, uni dol naj pa delajo kar čjo
(tko da tista gos Likovičeva je še tamala malca press KVAK
)
![]()
.............
Mygrace
PETEK:
Korenčkova juhica, bela polenta s skuto in peteršiljem, pražena goveja jetrica, zelena solata:

Pozdravček!
Danes: ribji file in solata iz pečene paprike, jabolčni štrudelj in puding. Malo čudna kombinacija!
Migla
Linguine s svežim pestom, fižol v paradižnikovi omaki s panceto in svežim, doma narejenim kruhom. Orehovi rogljički & nutelin marmorni kolač ob kavici.
Zdaj pa na praznovanje rojstnega dne!![]()
![]()
pri meni danes:
ma niso ribe, pravzaprav so ribe pa ne za kosilo, tele gor jamrajo, kolk da je mrzla voda, pa kaj jaz morem. To se je nekaj zamešalo, tole bo ta pravo:
To je pa iz akcije " praznim zmrzovalnik.
ežojTortilje z mesno-zelenjavno omakico, kislo smetano in zeleno solato.
rožaŽe vidim, pokrivaš jih s termo/audio izolativno folijo. Ribe so zaščitene pred mrazom, ti pa pred njihovim vreščanjem in jamranjem.
nolaMi smo danes jedli zelenjavno rižoto in solato.
Sladica je bila Miglino Zdrobovo pecivo, ki je postalo sladki hit letošnje jeseni pri nas. Ga ni več, nasledni teden bo spet.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pad Thai

Brownie z marelicami