Danes pri nas: goveja juha z domačimi rezanci, meso iz juhe+svinjska pečenka, pomfri, fižolova solata. Za sladico pa sprehod! :)
Lep dan!
msegovDanes pri nas: goveja juha z domačimi rezanci, meso iz juhe+svinjska pečenka, pomfri, fižolova solata. Za sladico pa sprehod! :)
Lep dan!
msegovJuha iz bučke (zadnja domača), peč.pišč.bedro, restan krompir, rdeča pesa, zdaj pa še
in domači prijatelj.
lp
Dragička, mi prosim zaupaš recept za tole skutino pito, zadnje čase si mi skoz peče, se vidi, da prihaja veseli december.
V naprej hvala za lepo nedeljo!
irenakrpri nas danes: goveja juha, goveji zrezki v omaki, parmezanova polenta![]()
![]()
beva
Pa kaj vas motijo tisti yyy, tista, kateri je bilo namenjeno je razumela ( in prišla ).![]()
Pri meni včeraj kosilo s familijo, danes pospravljanje ostankov, za posladek enako:
naj povem še, da se v dveh trgovinah ni dobila čokolada za kuhanje, pa sem naredil s mlečno.
ežoj
Megla in dober pečen krompir+solata.
zlatiribonmb| ežoj je napisal/a: |
Pa kaj vas motijo tisti yyy, tista, kateri je bilo namenjeno je razumela ( in prišla ). Pri meni včeraj kosilo s familijo, danes pospravljanje ostankov, za posladek enako: naj povem še, da se v dveh trgovinah ni dobila čokolada za kuhanje, pa sem naredil s mlečno.
|
Ežoj prišparaj tisti kos zame, pol lahko napišeš tud xy, če češ... ![]()
Včeraj sem kosila pri prijateljih ( sem sama doma).
Danes sem si spekla postrv, zraven skleda radiča s toplim krompirjem in rukolo.
rosieDanes: goveja juha z domačimi jetrnimi cmoki, pečeno meso (piščančje prsi, svinjska ribica, svinjski kare - po želji za vse izbirčneže), riž in solata.
Za posladek pa tiramisu (takoj pa bi eno to skodelico zamenjala za kos ežojeve čokoladne
)
goveja juha z ribano kašo, pražen krompir, grah in korenček v omaki, pečeno pleče od odojka, radič in zelje v solati
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek v poletni solati

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem