Danes: tortelini v smetanovi omaki in solata
popoldne ob
pa princeske
Danes: tortelini v smetanovi omaki in solata
popoldne ob
pa princeske
Danes kosilo na hitro: testenine "navihančki" in pire s cvrtjem, zelena solata in solata ala Marko.
BalenkaBuhve če niste tega že ugotovili in povedali, ampak danes sem ugotovila, da se tudi pri nas dobi bela koruzna polenta. Instant sicer, od Zlatega polja, ampak bela.
Danes: telečja obara z žličniki, palačinke z marmelado, stročji fižol v solati
Jutri: zelenjavna juha, skutini štruklji, zelena solata, kompot
NENA58Danes: goveja juha (ne vem še s čim), tenstan krompir in solata (za ene zelje, za druge rdeča pesa) pa seveda govedina iz juhe.
Jutri: polpeti (da porabimo govedino) in po vsej verjetnosti francoska solata (zdaj, ko se je močno ohladilo, potrebujemo močnejšo hrano
)
Jannaa, tvoji fotki sta super, sem kar lačna ratala![]()
![]()
JJ ![]()
Danes: krvavice in kislo zelje
Jutri: zelenjavna juha, palačinke
Sobota: juha, ribji fileji, blitva s krompirjem
Nedelja: goveja juha, piščančje rolice v omaki, kus-kus, radič v solati
matejaozČETRTEK:
Koruzno-zdrobova juhica z jajcem; piščančji kosi s papriko in grahom v omaki, krompirjevi svaljki, zelena solata, jabolčni mafni:

Pozdravček!
Danes: krompirjeva juhica, pečena pivska klobasca s keryem, pommesom in zelena solata za našo solatarko.
Migla![]()
Jota, pečenica in domač kruh.
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Raca z rezanci na azijski način

French toast s sadjem