Danes je bilo pri nas dušeno kislo zelje, kuhan krompir in krvavica od lanskega pujsa![]()
![]()

rrr
Danes je bilo pri nas dušeno kislo zelje, kuhan krompir in krvavica od lanskega pujsa![]()
![]()

rrr
Danes pri nas: goveji zrezki, pire krompir, porova omaka in mešana solata.
rosieMami mi je prinesla polpete (reciklaža včeraj pečenega piščanca), za zraven sem naredila še grahovo omako in pire krompir. Za posladek slaaaadek kaki. ![]()
Danes: fižolova mineštra s koruzo, ameriški ponvičniki
pri nas včeraj: goveja juha z ribano kašo, krompir v kosih, dušeno rdeče zelje![]()
danes: kremna česnova juha z zlatimi kroglicami, mesni sir, solata iz kitajskega zelja, korenja, koruze in parmezana z jogurtovim prelivom
bevaVčeraj rigatoni s paradižnikom, za prilogo bučke, potem kava in sveži orehovi rogljički. Danes aviacija: pečena piščančja krila&krompir&bučke v pečici, zelena solata.
SašaDanes bo:
- prežganka
- kislo zelje v solati z veeeeliko česna
- polpeti
- kutine pečene
Posladek (morda pa pogrenek, kdo ve?):
- odvisno od okoliščin
![]()
![]()
Predvčerajšnjim: goveja juha z rezanci,, krompirjeva omaka s kumaricami in hrenom, kuhana govedina, solata,
Včeraj: kremna porova juha z na maslu popraženimi kruhovimi kockicami + palačinke z marmelado ali nutello,
Danes: Želodčki v omaki, kruh + palačinke, ker je od včeraj ostalo mase.
bosaDanes: kisla repa, pire krompir, piščančji fileji in pečenica
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
SREDA:
Sladko zelje s krompirjem in ajdovo kašo ter pečena pečenica:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nevzhajana orehova potica

Bovla po kitajsko