Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Miška, kar dlakce so se mi naježile ob tej lepoti. Če pa bi slikala-se mi zdi- še malo bolj desno (Nanos,Čaven), bi pa verjetno kar vriskala. Hvala ti.

Ežoj, saj veš da ti privoščim sonček,sem ti pa tudi čisto malo fouš.

Irenakr, ugani kaj kuham za jutrišnje kosilo. Ja, jotko. En velik pisker jo bo, tako da razveselim še bolno sosedo in moje otroke.

mejačka

Danes: enako, kot včeraj: jota in salzburški žličniki, ki pa mi niso najbolje uspeli, dobri pa so vseeno.

rosie

mejačka, a to je malce bliže vrisku?

za Vragsigavedija: včeraj je bil za kosilo sendvič (tuna, kislo zelje), vroč planinski čaj, mešan z zelenim kitajskim,

in klementine.

lp

mzm

Mejačka, pri nas še imamo joto za jutri, ker jo skuhamo v velikem loncu in bi se nam čisto lahko pridružila. Pa še kakšna in kaj sladkega, pa dober čvek in bi dan bil hitro prec.

lp

irenakr

Danes : včerajšni ričet ,solata, kremšnita(kupljena)in

Milži

Včeraj: svinski želodčki s krompirjem v omaki, pizza

Danes: goveja juha s palačinkami, pečen piščanec, pire, kumarična prikuha, solata

bosa

sreda: goveja juha, njoki, eni pa kuhan krompir in (spet) dušeno rdeče zelje  so bili eni taki čudni dnevi...

včeraj:  goveja juha z rezanci, pražen krompir, govedina iz juhe, kitajsko zelje v solati s korenjem in koruzo in prelivom

danes bo pa :  kislo zelje, krvavice in pečenice ter domač kruh

beva

JU JU HUHUHUUU. Miška, zlata si.

mejačka

Danes:kislo zelje ,pečenice,domači kruh-ta je na sporedu vsak dan.

golubić

Danes pri nas goveja jetrca in kruh ter kislo zelje z bučnim oljem! Njaaammm!!

msegov

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti