Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Dovolj je bilo ,  in. Danes je bil naš namen narediti nekaj brezmesenega, a je nastala pizza, ki si jo je obložil vsak po svojih željah. Madonca je bilo dobro!

Balenka

Čevapčiči, krompirjeva solata.

Nena

Danes bo "hitri" ragu Nigelle Lawson.

zogicamarogica

TOREK:

Grahova gosta juha s popečenim kruhom; makaronflajš, zelena solata in zeljnata solata s fižolom:

Pozdravček!

Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 15.nov 2011 12:57

Sinček danes puranji ragu  in skutini cmoki z smetano  (sem jih delala prvič pa je kar uspelo). Namreč dopoldne sva gledala albume od dragičke in je bil navdušen nad njenimi cmočki.

Preostale ženske pa bomo danes puranje zrezke v sirovi omaki, omaka iz korenja in graha, široke rezance in solato.

Mož pride pozno  zvečer in ga bo čakala goveja juhica z fritati ostalo pa po želji.....(najbrž kar ena hrenovka in paradižnikova solata.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Ne moreš verjamet, kolk je bilo lepo v jedilnici za lepo vreme. Ni mi se ljubilo nič komplicirat:

Zadnje kaplice ambrozije porabljene!

ežoj

Danes:

- kurja juhica z rezanci

- pire krompir

- jabolčna čežana

- čaj

- kurja juhica, podaljšana z govejo kocko in zlate kroglice

- špageti z omako iz mesa in graha

- čaša opojnega

- sir

Posladek (malce kasneje):

- stranski produkt včerajšnjega klepetanja ob doooolgi kavici po Miglinem receptu "Kutine - pečene"

Pravi posladek (še malce kasneje):

- Kmetija, se ve

Mygrace

Ežoj, kako ti zavidam sonce, pri nas megla, turobno vreme....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Ker je bilo še na vrtu nekaj brokolija smo danes jedli zelenjavno juhico in sveže pečen kruh.

lp

irenakr

Pri nas danes makaronflajš solata(rdič,endivija in rukula)in

Milži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti