Danes bo jota in prvi poskus salzburških žličnikov po bannaninem receptu.
rosie
Vitlof s sirom
Danes bo jota in prvi poskus salzburških žličnikov po bannaninem receptu.
rosieVčeraj: špageti z bolonjsko omako, radič s fižolom.
Danes: sarma in kruh.
Jutri pa spet goveja juhica![]()
Kremna zelenj.juha, pečen pišč.file, za prilogo za brstični ohrovt in solata iz stročnega fižola.
lep dan
irenakr
Pri meni danes:
mami, glej me!
ma ni to, neki se je zamešalo,......... pravzaprav je tudi to, pa ne za kosilo, prej........... pa ste me čist zmešali,............ tole je kosilo danes, skalampajsan krompir:
ežoj
Domači skutni ravioli v smetanovi omaki s porom, suhimi jurčki in slanino, zelena solata.
roža
Danes: fižolova juha, rižota z zeleno solato.
Migla![]()
Danes: ričet,šink in pišcanec(zame)krompirjeva solata.
Ežoj,ima tvoja muca dober razgledni stolp( drevo),da vidi v dolino, kaj se dogaja![]()
Zdajle jem kosilo
: skutni štruklji, zabeljeni z drobtinami.
lp
cervusDanes: puranji zrezeki, čičerika v paradižnikovi omaki, skutini svaljki, zelena solata
...mi smo danes imeli juho iz divjačine, pečen krompir in divjega zajca v smetanovi omaki, za sladico pa sem spekla linške oči in matcha kekse... Po navadi se vedno zgodi, da pojem, pa se pol spomnim, da bi lahko fotografirala. Danes sem se pravočasno spomnila in evo slikica:

yulchi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Vitlof s sirom

Rižek v poletni solati