Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes bo jota in prvi poskus salzburških žličnikov po bannaninem receptu.

rosie

Včeraj: špageti z bolonjsko omako, radič s fižolom.

Danes: sarma in kruh.

Jutri pa spet goveja juhica

JJ

Kremna zelenj.juha, pečen pišč.file, za prilogo za brstični ohrovt in solata iz stročnega fižola.

lep dan

irenakr

Pri meni danes:

mami, glej me!

ma ni to, neki se je zamešalo,......... pravzaprav je tudi to, pa ne za kosilo, prej........... pa ste me čist zmešali,............ tole je kosilo danes, skalampajsan krompir:

ežoj

Domači skutni ravioli v smetanovi omaki s porom, suhimi jurčki in slanino, zelena solata.

roža

Danes: fižolova juha, rižota z zeleno solato.

Migla

Danes: ričet,šink in pišcanec(zame)krompirjeva solata.

Ežoj,ima tvoja muca dober razgledni stolp( drevo),da vidi v dolino, kaj se dogaja

Milži

Zdajle jem kosilo : skutni štruklji, zabeljeni z drobtinami.

lp

cervus

Danes: puranji zrezeki, čičerika v paradižnikovi omaki, skutini svaljki, zelena solata

breskva

...mi smo danes imeli juho iz divjačine, pečen krompir in divjega zajca v smetanovi omaki, za sladico pa sem spekla linške oči in matcha kekse... Po navadi se vedno zgodi, da pojem, pa se pol spomnim, da bi lahko fotografirala. Danes sem se pravočasno spomnila in evo slikica:

yulchi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti