Uf, evo kako je bilo v naši vasi danes ( buh ve kako je bilo v revirjih ):
za kosilo: kostna juha:
in:
in:
uf, tole zgoraj ne vem kaj je.
ežojUf, evo kako je bilo v naši vasi danes ( buh ve kako je bilo v revirjih ):
za kosilo: kostna juha:
in:
in:
uf, tole zgoraj ne vem kaj je.
ežoj
, ežoj, kaj delaš na strehi?
Ampak tista večerna je pa...una bi bolje vedela kakšna....
lp
mzmDanes: mesni sir, rižota z grahom in korenjem, zelena solata, rdeča kapica od včeraj
Kje najdete čas in voljo vse te dobrote še tako dobro pofotkati!
Ko imam jaz kuhano, se zapodim v hrano, dostikrat celo že prej
, in zadnja briga mi je takrat slikati. Za kar mi je potem vedno žal ... kako vam uspe?!! Vse pohvale vsem.
Nas je izučilo, ko nam je bilo včasih žal, da nismo posneli ... Volja, 666, volja; ali pa pokušanje hrane med kuho, potem nisi tako lačen, da bi se zapodil na krožnik, še preden bi pritisnil na sprožilca ...
A ne bi bilo škoda tega prigrizka ne poslikat, preden je izginil, splaknjen z dobrim vinom?
| mamamia je napisal/a: |
Nas je izučilo, ko nam je bilo včasih žal, da nismo posneli ... Volja, 666, volja; ali pa pokušanje hrane med kuho, potem nisi tako lačen, da bi se zapodil na krožnik, še preden bi pritisnil na sprožilca ... |
Ne me hecati! Vsa moja volja poide, ko se med kuho zadržujem, da ne "pokušam", sicer bi na koncu ne ostalo ničesar, kar bi lahko jedel
Morda moram pa večje količine kuhati ... ?
666, kot nosilcu zloglasnega y ti je morda potrpljenje precej tuj pojem ![]()
ežoj in polarbear temu dobro kljubujeta ![]()
lp
mzmMiškazmokce, Ežoj je bil v mezaninu...kje je šele streha pol!!![]()
ežoj, kakšna čistina je tam pri tebi, si pa res dobro vihtel sekiro........
Danes pri nas: goveja juha z rezanci in korenčkom (vidim, da sem zelo izvirna), rdeče zelje, mlinci, piščančji koščki, na hitro popraženi.
Za poobedek, malo kasneje, ena dooooooooooolga kava z vročim mlekom in velikoooooo klepeta v živo. Anede, soklepetalka? V družbi čudovitega šopka s Krasa, ruj, z dodatki hrasta, pelina, trave in brina. Za dušo napolnit v tej ljubljanski megli.
Danes smo pri nas bolj štukali zaradi norega dne in različnih urnikov: jaz samo radič s tuno in frišnim polnozrnatim kruhom iz pečice, moj župco, tenstano kislo repo in kranjsko klobaso (pogrevanje od včeraj).
Je pa že kuhano za jutri: bela polenta s sirom in drobnjakom, goveji golaž.
tjasKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Orehova rolada