666, kot nosilcu zloglasnega y ti je morda potrpljenje precej tuj pojem ![]()
ežoj in polarbear temu dobro kljubujeta ![]()
lp
mzm666, kot nosilcu zloglasnega y ti je morda potrpljenje precej tuj pojem ![]()
ežoj in polarbear temu dobro kljubujeta ![]()
lp
mzmMiškazmokce, Ežoj je bil v mezaninu...kje je šele streha pol!!![]()
ežoj, kakšna čistina je tam pri tebi, si pa res dobro vihtel sekiro........
Danes pri nas: goveja juha z rezanci in korenčkom (vidim, da sem zelo izvirna), rdeče zelje, mlinci, piščančji koščki, na hitro popraženi.
Za poobedek, malo kasneje, ena dooooooooooolga kava z vročim mlekom in velikoooooo klepeta v živo. Anede, soklepetalka? V družbi čudovitega šopka s Krasa, ruj, z dodatki hrasta, pelina, trave in brina. Za dušo napolnit v tej ljubljanski megli.
Danes smo pri nas bolj štukali zaradi norega dne in različnih urnikov: jaz samo radič s tuno in frišnim polnozrnatim kruhom iz pečice, moj župco, tenstano kislo repo in kranjsko klobaso (pogrevanje od včeraj).
Je pa že kuhano za jutri: bela polenta s sirom in drobnjakom, goveji golaž.
tjasDovolj je bilo
,
in
. Danes je bil naš namen narediti nekaj brezmesenega, a je nastala pizza, ki si jo je obložil vsak po svojih željah. Madonca je bilo dobro!![]()
Čevapčiči, krompirjeva solata.
NenaDanes bo "hitri" ragu Nigelle Lawson.
zogicamarogicaTOREK:
Grahova gosta juha s popečenim kruhom; makaronflajš, zelena solata in zeljnata solata s fižolom:

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 15.nov 2011 12:57Sinček danes puranji ragu in skutini cmoki z smetano (sem jih delala prvič pa je kar uspelo). Namreč dopoldne sva gledala albume od dragičke in je bil navdušen nad njenimi cmočki.
Preostale ženske pa bomo danes puranje zrezke v sirovi omaki, omaka iz korenja in graha, široke rezance in solato.
Mož pride pozno zvečer in ga bo čakala goveja juhica z fritati ostalo pa po želji.....(najbrž kar ena hrenovka in paradižnikova solata.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiNe moreš verjamet, kolk je bilo lepo v jedilnici za lepo vreme. Ni mi se ljubilo nič komplicirat:
Zadnje kaplice ambrozije porabljene!
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortelini z bučkami in slanino

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko