Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mi pa danes  jesensko kosilo: rdeče zelje ( iz edine rdeče glave, ki je ratala na vrtu) pa mlinci ( sem jih naredila sama pa so kar uspeli,

jutri nam pa kuhajo drugi, nesla bom   torto, ki je že skoraj gotova,

zdaj pa malo na . danes ga je vsaj nekaj.

tabu

Danes je planirano nekaj drugega, izpadlo je pa tole ( kulinarika, da te kap ):

kot ste verjetno sami ugotovili, ena od jedilnic, za lepo vreme je odprta.

ežoj

Iiiiiiiii, ežoj ima pa

Ežoj, privoščim ti in fauš sem ti, ne morem se odločit, kaj je močnejše

V naši kuhinji je včeraj dišalo po nedelji: goveja juha z rezanci, pražen krompir, govedina iz juhe, hren z jabolki, faširani šnicli, zeljna solata.

Danes pa gobova juha in slivovi knedli, zame pa še skledica zeljne solate z balzamičnim kisom, breskov kompot.

Balenka

Pri nas ta danes ni sončka.

Za kosilo pa goveja juhca, ljubljanski zrezki, za mojga domač pomfri in zelena solata s korenjem.

Kasneje ob pa brizgani piškoti. Že počasi pripravljam na decembersko peko oz. pri nas se bo začela že čez 1 teden za rojstni dan.

tanjaj

Včeraj goveja juha z ribano kašo, kuhana govedina, tenstan krompir in radičeva solata, danes krvavice na kislem zelju in kuhan krompir.

Ampak tale Ežojeva krača mi pa tudi diši, pa naj je to višek kulinarike al pa tudi ne.

mejačka

Danes:mesna lazanja,    mešana solata.

Milži

Včeraj: drobnjakovi štrukeljci, zelena solata

Danes: pečene piščančje perutničke, pomfri, endivija v solati

Jutri: zelenjavni zavitek, zelena solata

Petya

Danes: goveja juha z ribano kašo, sataraš, sirovi cmoki, zelena solata 

breskva

Danes sem je okrog štedilnika vrtela snaha in nam postregla z joto, za sladico pa biskvit s skuto in sadjem.

regica

Meni se zdi, da je Ežoj nekomu posodil ključek za tubo.   

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti