Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ena taka jesenska enolončnica (leča, koleraba, dve vrsti korenja, krompir, por, gomolj zelene) in orehovi štruklji (nevtralni, tako da kdor jih je hotel k enolončnici si je vzel kar take, kdor jih je hotel za sladico pa posute s sladkimi drobtinicami)-

Ninja24

Danes: goveja juha z domačimi rezanci, pražen krompir, govedina in hrenova omaka ter solata.

Za popoldansko razvajanje pa kavne rezine .

Jannaa

Mamamija, čestitke od srca!!

Miška, pa ja ni to prekrasna Vremščica?

Jaz sem imela za kosilo govejo juhco, rižoto s perutničkami, zeleno solato, za posladek jabolčni štrudelj, kavico pa spila v meglenem Kočevju.

mejačka

Blanchy, ni bilo hrane na slikcah, pol bi pa Vragsigavedi lahko kaj težil

Mejačka, ne, ni Vremščica, je pogled z Goliča na Lačno, v lepoti sta ji enakovredna.

lp

mzm

po štirih dnevih, ko so nas razvajali drugi, danes spet kuhanje doma:

danes: porova juha, široki rezanci s tunino omako, radič v solati

jutri: zelenjavna juha, krompirjeva solata, kuhana prekajena rebrca

petek: lignji, blitva, krompir

matejaoz

Jaz sem si pa razbijala glavo ob stavku lačna ona, lačna jaz in gledala, če leze po štručki kakšna kobilica ali muha ali vrag si ga vedi kaj!

naor

Danes penne s kaprami na soli v paradižnikovi omaki, podušena cvetača, za mini predjed doma narejena pica z inčuni. Sadje in kavica, od včeraj marmorni kolač z nutelo. Po 15.izmenjanem emailu za spremembo datuma letalske karte in napredku pod ničlo rabim sprehod... in nič več komunikacijskih šumov. 

Saša

Včeraj mesna lazanja, paradižnikova solata, motovilec,

danes piščančja rižota, telečja rižota, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Eh, kosilo....

No ja, pa naj bo (ko bo):

- juhica iz kocke, oplemenitena z obilico korenčka, nekaj majarona in peteršilja....

- kruhove kockice (domače izdelave, lepo prosim!) za v juhco

- skleda solate (vključno z rukolo jesenski primo tajo)

- na šnitke narezan krompir, zapečen do hrustljavih robov..z dodatkom svežega rožmarina

- Miglino zdrobovo pecivo (hvaležen recept, tiktak skup vržeš in imaš)

Posladek:

- bi šla malo počivat, pa nimam časa

Mygrace

SREDA (skoraj bi napisala ponedeljek   )

Čorbica "sveinsvašta": piščančji hrbet, čebulica, korenček, zelena, krompir, brokoli, paradižnik, žličniki, drobnjak; posladek se peče v pečici:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti