Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj : pizza burek in burek z blitvo. Sladkali z raffaelom.

Danes smo jedli: piščančji zrezki z mandlji in s karijem. Riž s karijem, kuskus za otroke  +  smetanova omaka. Ribeno zelje s korenjem. Za konec pa korenčkova solatav jogurtu s kajenskim poprom.

mišzmoke je napisal/a:

rimljanki je postalo jasno, meni se je še bolj zameglilo

Danes nedolžna pirina mineštra

ržen kruh in mandarine

Za posladek pa jagodni sok v zelo, zelo prijetni družbi (še fedrčki mi niso manjkali )

lp

mzm

Kako se ti je lahko zameglilo. MZM?

meni se je čisto razjasnilo: ežoj, ki je priden študent, si je namesto slavne modre tabletke omislil nadomestek kar na domačem vrtu, pa še naraven je. Je pa čisto jasno, da noče priznat, 

kako se rastlinica točno imenuje in za kaj točno se uporablja.

Mi smo imeli včeraj kosilo pri prijateljih: pražen krompir, svinjsko pečenko in solato, zvečer smo pa pekli kostanj, pili sladek mošt in

rosie

Mygrace je napisal/a:

666, kaj si pa s torzom naredil?  

Torzi čakajo v skrinji, da jih doleti "Ta veseli dan ali 666 nadeva hobotnice" (npr. s sirom, lešniki ... sprejemam predloge) 

Danes pri meni:

-aperitiv: sok koromača z mlekom

- koromačeva juha

in naprej:

posladek si lahko zamislite.

ežoj

Danes: goveja juhca s parmezanovimi žličniki, pečen krompir, pečene kranjske klobase, zrezki rozbifa, pašta v pečici z zelenjavo, mešan radič z balzamičnim kisom.

tjas

E, moja rosie, ravno zato! ežoj durhmarš jamra o preveliki dozi razvrata, da bo treba zmanjšat, da bo treba to, da bo treba ono...na, razumi, če moreš

666, z artičoko, morda, če le ni prevelike nuje s ta veselim dnem

Danes še vedno tolčemo nedolžno pirino mineštro, nestrpno čakajoč na pecivo. Pa mandarine bodo tudi, ja.

lp

mzm

MZM, preberi si vse o koromaču, pa ti bo jasno. Dokler bo koromač na mizi, ne bo konec razvrata, le še več ga bo!

naor

Čaki zdej, Naor, Ežoj že koktejle meša...še mal pa se začne razvratni festival..do veselega decembra bomo vsi skup glih en prov ulaufani.

Ampak če bi tisto perje od koromača čist en mal in čist na drobno na ostrige naseckal...po moje bi pasal h koktejlu (in po koktejlu), kaj?

Da ne smetim glih:

- danes nisem pila koromačevega koktejla

- danes nisem jedla ostrig s koromačem

- še

(velika in mala ostriga)

(se ve, kdo je) 

Mygrace

Goveja juha z bio nudlci , restan krompir, piščančji in svinjski ražnjiči, zelena solata s fižolom.

lp

cervus

Danes: goveja juha z rezanci, zelenjavna rižota, pečen piščanec, zelana solata, orehe, kavica

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti