Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Riž z fižolovo omako,kislo zelje z bučnim oljem za solato!

polarbear

Pire krompir, faširanci in štefani pečenka, vinska omaka, solata

Za popoldansko razvajanje, pa po dolgem premoru souffle

Bojanca

Bojanca Sporočilo je spremenil(a) bojanam dne 30.okt 2011 19:50

Ej Bojanca, tole pa dobr zgleda !

naor
Vceraj goveja juha z rezanci,prazen krompir,stefani pecenka,grahova omaka,motovilec in zeljna solata, Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, ostanek stefani pecenke,krompir, rdece zelje z jabolki,zelena solata za posladek skutno-borovnicev strudelj Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes:

- bomo imeli kosilo od vrat do vrat (če bo kdo kej dal)

- (ampak jaz sem pametna punca in sem za vsak slučaj prištimala ene par sendvičev)

Mygrace

Sobota: kislo zelje, fižol, pečenice

Nedelja: pečenka, kruhovi cmoki (politi s sokom, ki je ostal pri peki), jabolčni hren zelena solata, rogljički za popoldansko sladico

Danes: piščanec na nevemšekateri način, krompir v kosih, zelena solata

luccka

Kremna bučna juha, pečen krompir, piščančje perutničke in bučkin zavitek

Roncolino

pri meni pa danes : zelenjavni riž, polpeti od včeraj, zelena solata in kompot....pol pa še kavica in rogljički s čokolado, če bo še kaj prostora

Jota, šarkelj z rozinami.

lp

cervus

Larifari, rozin ne bo, molji so jih požrli . Zato bodo pa zdrobljeni lešniki in suho sadje.

lp

Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 31.okt 2011 14:54

Včeraj je kosilo (oziroma bolje rečeno pojedino) pripravila tašča: polnjen piščanec, mlinci, tenstan krompir, popečene bučke z gobicami, zelena solata z jajcem, radič s krompirjem. Za sladico je bil tatarski biftek. 

Danes je mož zbolel, tako da sem do sedaj skuhala ogromno čaja in govejo juho z zlatimi kroglicami, po počtku pa si je zaželel govedino s papriko v ostrigovi omaki in pečene riževe rezance.

roža

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti