Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

V soboto brokolijeva juha, ocvrte skuše, krompirček in solata.  V nedeljo in ponedeljek  bujta repa in krvavice.

Danes porova juha, sirovi tortelini, paradižnikova omako, polnjene bučke, zelena solata in

V ponedeljek bili še čokoladni rogljički, munchmellow in ajdove zlevanke s kislo smetano in marmelado.

Ravno pečene skutine žemljice, do nadaljnega kuhinja zaprta.

lp, pinka

Gratinirani puranji zrezki ( http://www.kulinarika.net/recepti/13134/mesne-jedi/grat) , lahka priloga (http://www.kulinarika.net/recepti/10547/priloge/lahka-p), pesa, .

Nena

Danes pri nas: ocvrt piščanec, pečen krompir, riž z zelenjavo in pomarančo. radič in motovilec v solati, jabolčni zavitek, kava.

včeraj in predvčerajšnjim so za naju kuhali drugi. In to zelooo dobro.

rosie

Včeraj: Lačna ona, lačna jaz...

(sveža, bela štručka s prešano slanino, okisana špinača in mandarine)

Danes jedilnik enak, jedilnica s panoramsko sliko  rujnega Krasa.

lp

mzm

mišzmoke je napisal/a:

Včeraj: Lačna ona, lačna jaz...

(sveža, bela štručka s prešano slanino, okisana špinača in mandarine)

Danes jedilnik enak, jedilnica s panoramsko sliko  rujnega Krasa.

lp

mzm

In kje je ruj

Blanchy

Danes nekaj skalampajsano ( ali: ričet po moje ):

Za posladek: premišljevanje na temo: kolk bi bilo lepo če bi danes bilo sončno, tako kot včeraj.

ežoj

Ežoj, a nisi vse karče takrat pojedel? In ti še nekaj povem: na tvojih fotkah je vedno ena stalnica, ne glede na različno hrano na krožniku in prte ...

mamamia

naor je napisal/a:

Mamamia, zaslužiš si oceno pet! ( Včasih gledam Ribo na oko!)

naor

hehe, nisem dovolj znana in zvezdniška, da bi šla tja kuhat ...

Ko sem že spet tu gor.

danes smo vsi jedli špagete, a vsak s svojo polivko: hčo gobova omaka (iz vrečke seveda), sin tuna omaka s paradižnikom in zelišči, mož z rakci v kokosovi omaki (neka tajska variacija na nikdar dovolj prežvečeno temo rakcev in kokosa pri nas doma; limonina trava, ribja omaka, ingver, česen, tajsak bazilika, listi limete ...) , jaz pa malo gobove malo tele z rakci ... slik nimam.

mamamia

Pri nas goveja juha z rezanci, bleki s predelavo ostankov maminega golaža, mešan radič.

tjas

Danes: goveja juha z rezanci, piščanec z zelenjavo, polenta, zelena solata

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti