Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

V soboto brokolijeva juha, ocvrte skuše, krompirček in solata.  V nedeljo in ponedeljek  bujta repa in krvavice.

Danes porova juha, sirovi tortelini, paradižnikova omako, polnjene bučke, zelena solata in

V ponedeljek bili še čokoladni rogljički, munchmellow in ajdove zlevanke s kislo smetano in marmelado.

Ravno pečene skutine žemljice, do nadaljnega kuhinja zaprta.

lp, pinka

Gratinirani puranji zrezki ( http://www.kulinarika.net/recepti/13134/mesne-jedi/grat) , lahka priloga (http://www.kulinarika.net/recepti/10547/priloge/lahka-p), pesa, .

Nena

Danes pri nas: ocvrt piščanec, pečen krompir, riž z zelenjavo in pomarančo. radič in motovilec v solati, jabolčni zavitek, kava.

včeraj in predvčerajšnjim so za naju kuhali drugi. In to zelooo dobro.

rosie

Včeraj: Lačna ona, lačna jaz...

(sveža, bela štručka s prešano slanino, okisana špinača in mandarine)

Danes jedilnik enak, jedilnica s panoramsko sliko  rujnega Krasa.

lp

mzm

mišzmoke je napisal/a:

Včeraj: Lačna ona, lačna jaz...

(sveža, bela štručka s prešano slanino, okisana špinača in mandarine)

Danes jedilnik enak, jedilnica s panoramsko sliko  rujnega Krasa.

lp

mzm

In kje je ruj

Blanchy

Danes nekaj skalampajsano ( ali: ričet po moje ):

Za posladek: premišljevanje na temo: kolk bi bilo lepo če bi danes bilo sončno, tako kot včeraj.

ežoj

Ežoj, a nisi vse karče takrat pojedel? In ti še nekaj povem: na tvojih fotkah je vedno ena stalnica, ne glede na različno hrano na krožniku in prte ...

mamamia

naor je napisal/a:

Mamamia, zaslužiš si oceno pet! ( Včasih gledam Ribo na oko!)

naor

hehe, nisem dovolj znana in zvezdniška, da bi šla tja kuhat ...

Ko sem že spet tu gor.

danes smo vsi jedli špagete, a vsak s svojo polivko: hčo gobova omaka (iz vrečke seveda), sin tuna omaka s paradižnikom in zelišči, mož z rakci v kokosovi omaki (neka tajska variacija na nikdar dovolj prežvečeno temo rakcev in kokosa pri nas doma; limonina trava, ribja omaka, ingver, česen, tajsak bazilika, listi limete ...) , jaz pa malo gobove malo tele z rakci ... slik nimam.

mamamia

Pri nas goveja juha z rezanci, bleki s predelavo ostankov maminega golaža, mešan radič.

tjas

Danes: goveja juha z rezanci, piščanec z zelenjavo, polenta, zelena solata

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti