Široki rezanci z zelenjavno omako s hrenovko, rdeča pesa.
tjas
Pustne miške
Široki rezanci z zelenjavno omako s hrenovko, rdeča pesa.
tjasVčeraj: filana paprika in pire krompir, za enega pa čevapčiči, čeprav se mal hecno sliši.![]()
Hehe, Balenka..pust ti to, kako se sliš...važn da je dobr in da se z apetitom poje![]()
Pri nas danes bo:
- kisla repa z zarjavelo čebulo
- pire krompir
- L-bone
- čaša opojnega
Posladek:
- nič razmišljanja, se mi že gube po čelu delajo od tega
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Danes prihaja mamika na kosilo
tatarski biftek
juhica iz račkinega hrbta in drobovine
pečena račka
mlinci
kalampajsani krumpli
francoska
nov cviček
za posladek nič, bo drugega še preveč.... pusika
darjao.Hrbtiščna juha z rezanci, dušeno kislo zelje, leča in pečena pečenica, za posladek pa kompot (jabolka, hruška, suha sliva, brusnica in marelica), kos torte, ker bodoči zet praznuje in seveda kavica.
lep dan!
Danes se mož potepa, tako da sem se povabila na kosilo k mami: pečena rebrca, tenstan krompir, mešana solata. Po kosilu in kavici pa sva spekli orehove kifeljčke (sva imeli v skrinji še vsaka pol "porcije" lanskih orehov, pa je bil zadnji čas, da jih predelava).
roža
Danes za kosilo dušeno sladko zelje, pražen krompir, pečene puranje perutnice.
Posladek proti večeru, ker testo še počitva: skutni žepki z figovo marmelado.
baškaDanes pri nas: blitvina juha z drobnimi vodnimi žličniki, filana paprika, pire krompir.
IIIIIIIIII, to mi je nekam znano, rimljanka. Takole je bilo včeraj pri nas, le da brez blitvine juhe.
Danes pa burek iz Tuša, kosilo na hitro, ker bo večerja bolj konkretna, gremo pogledat, kako praznujejo tridesetletnice. ![]()
Irena, tole tvoje kosilo me pa na nekaj spominja. Ja ja, prihaja čas koliinnn........![]()
![]()
![]()
Balenka![]()
Danes: kuhane lovke malih hobotnic na dva načina.
1) V solati s korenjem, krompirjem, čebulo, bučnim oljem in kisom, poleg rženo-pirin štrukelj iz kislega testa
2) Z omako ("majonezo"?) iz avokada, mleka in česna, poleg krompir in bučke
Jutri: rdeči bučni curry s kolerabo in nasoljeno palamido, zraven preostanek današnjega krompirja in avokada ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pustne miške

Raca z rezanci na azijski način