Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Široki rezanci z zelenjavno omako s hrenovko, rdeča pesa.

tjas

Včeraj: filana paprika in pire krompir, za enega pa čevapčiči, čeprav se mal hecno sliši.

Balenka

Hehe, Balenka..pust ti to, kako se sliš...važn da je dobr in da se z apetitom poje

Pri nas danes bo:

- kisla repa z zarjavelo čebulo

- pire krompir

- L-bone

- čaša opojnega

Posladek:

- nič razmišljanja, se mi že gube po čelu delajo od tega

Mygrace

Danes prihaja mamika na kosilo

tatarski biftek

juhica iz račkinega hrbta in drobovine

pečena račka

mlinci

kalampajsani krumpli

francoska

nov cviček

za posladek nič, bo drugega še preveč.... pusika

darjao.

Hrbtiščna juha z rezanci, dušeno kislo zelje, leča in pečena pečenica, za posladek pa kompot (jabolka, hruška, suha sliva, brusnica in marelica), kos torte, ker bodoči zet praznuje in seveda kavica.

lep dan!

irenakr

Danes se mož potepa, tako da sem se povabila na kosilo k mami: pečena rebrca, tenstan krompir, mešana solata. Po kosilu in kavici pa sva spekli orehove kifeljčke (sva imeli v skrinji še vsaka pol "porcije" lanskih orehov, pa je bil zadnji čas, da jih predelava).

roža

Danes za kosilo dušeno sladko zelje, pražen krompir, pečene puranje perutnice.

Posladek proti večeru, ker testo še počitva: skutni žepki z figovo marmelado.

baška

Danes pri nas: blitvina juha z drobnimi vodnimi žličniki, filana paprika, pire krompir.

rimljanka

IIIIIIIIII, to mi je nekam znano, rimljanka. Takole je bilo včeraj pri nas, le da brez blitvine juhe.

Danes pa burek iz Tuša, kosilo na hitro, ker bo večerja bolj konkretna, gremo pogledat, kako praznujejo tridesetletnice.

Irena, tole tvoje kosilo me pa na nekaj spominja. Ja ja, prihaja čas koliinnn........

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 29.okt 2011 15:40

Danes: kuhane lovke malih hobotnic na dva načina.

1) V solati s korenjem, krompirjem, čebulo, bučnim oljem in kisom, poleg rženo-pirin štrukelj iz kislega testa

2) Z omako ("majonezo"?) iz avokada, mleka in česna, poleg krompir in bučke

Jutri: rdeči bučni curry s kolerabo in nasoljeno palamido, zraven preostanek današnjega krompirja in avokada 

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti