Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ah, seveda ga je imel...pa o tem govorim.

Če pa kuharce ni doma...sem iz neke dežela prinesla navado, da imamo lančpaketke na stendbaju ( v vrečki za živila naseckane na palčke paprike, jabolka, zeleno, korenček, kumare..oreške....) in potem zgrabiš in greš...

...verjamem, da se bodo po modnih pistah kmalu sprehajale manekenke s takimi vrečkami, tako, kot se že sprehajajo s plastenkami vode in mobiteli v rokah...baje je to en tak nov, bolj ljudski pristop k stvari

Mygrace

Danes: špageti v precej pikantni mesni omaki, za solato pa sveže zelje s toplim krompirjem, bučnim oljem in jabolčnim kisom.

rosie

Danes: čufte in pire krompir

Jannaa

Frigani gavuni,blitva z krompirjem in letošnji res zadnji češnjevec....

polarbear

Končno, da se znebim tistega paprikaša:

ežoj

Danes: "ajdota" s korenjem, kostanjem, sojinim mlekom, ingverjem, sezamom in sojino omako

Jutri: jelen ali divji prašič (odvisno od sojedcev) v smetanovo-gobovi omaki, rženo-pirin štrukelj iz kislega testa, morda tudi kislo zelje

Danes mehiški riž, pečen fižol in zelena solata.

roža

Jaz sem danes stvorila eno mešano ponev krompirja, korenčka, paprike in kolutičev kranjske klobase. Za solato rdeča pesa. Danes po dolgem času celo sladica: zame kremšnita, za mojega šamšnita. Direkt z Bleda

tjas

Mišzmoke, mislim da je precej optimistično pričakovat, da se bom kr tko odvadila neumnih vprašanj ;) Sploh če imam tvoje pisno dovoljenje  btw sem se tud sama hecala

MyGrace, kolk je še takih primerov, ko odkrivamo toplo vodo 

No zdaj pa nazaj k jedilnikom...

OlivaB

Danes: puranji zrezek in mešana solata (za lepšo postavo)

Zdaj kuham sarmo. Danes sem kupila 2 kg postrvi- filejev, ki sem jih delno zamrznila. Poročam o kvaliteti, saj so iz potoka iz rovt v moji bližini.

Migla

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti