Včeraj: segedin, vanilijev puding.
Danes: cvetačna juha, pečena piščančja bedra s krompirjem in zelenjavo, radič. Sladkali pa se danes ne bomo.
regicaVčeraj: segedin, vanilijev puding.
Danes: cvetačna juha, pečena piščančja bedra s krompirjem in zelenjavo, radič. Sladkali pa se danes ne bomo.
regicaDanes pospravljanje ostankov iz zamrzovalnika: musaka, mešana solata, mož-kislo zelje in pečenica.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes:
- tanartaveči pisker ričeta
- kisla repa kot dodatek ričetu za tiste, ki jim to paše
- kruh
- šipkov čaj (je bila fajn letina letos, mmmmm....)
Posladek:
- končno bo nekdo lahko tisto odpadlo mokro listje pometel šviga švaga čez dva praga kaj je to
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
PETEK:
Mesna lazanja, štrucar radič s krompirjem:

Pozdravček!
Piščančji zrezki po pariško, tatarska omaka, pire krompir, solata. Če bo kakšna želja po sladici si ogledujem recept za salzburške žličnike. Bere (in gleda) se slastno.
roža| 666 je napisal/a: |
Danes: "ajdota" s korenjem, kostanjem, sojinim mlekom, ingverjem, sezamom in sojino omako ..................................................................... ...................................................................
|
Pozabil si ščepec ( ali dva ) cimeta
!
Danes pri meni:
uf, uf tole se je nekaj zamešalo iz ene druge teme ( mucek polni baterjo ). Tolepa bo:
pa kaj je zdej to, spet se nekaj facla, tole je že meditacija po kosilu, saj že veste o čem. Če pa tole ne bo, pol pa ne vem kaj in kako naprej:
uf, končno mi je ratalo.
ežojUh, ežoj, sonce??? Pri nas pa cel dan tmurno.
Lep mucek, malo podoben našemu. Kaj ap je tisto zeleno tam za muckom? Pa ja ne koprc? Ker moj je že zdavnaj izpustil dušo.
Danes smo imeli pečene sardele in krompirjevo solato.
rosieJetrca z ogromno čebule,zeljna solata z bučnim oljem!
Vidim da je Ežoj postavil električno mišjelovko zraven slavnega koperca-komarčka.
polarbear
| ežoj je napisal/a: | ||
Pozabil si ščepec ( ali dva ) cimeta Danes pri meni: ežoj |
Ne bo šlo, cimet nima kaj iskati tam
Kvečjemu morda zvezdasti janež ali česen.
Ampak, če mi daš kak šop tistega foeniculiformnega ščavja, ki raste za mucem, pojem tudi tisti ščep cimeta ![]()
Hehehe, kako smo navalili na to ![]()
ežoj, priznaj, da si muca tja montiral za varalico. Malo si nas podcenil ... ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rogljič Croque Madame

Kitajski rezanci s piščancem