Končno, da se znebim tistega paprikaša:

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)
Končno, da se znebim tistega paprikaša:
Danes: "ajdota" s korenjem, kostanjem, sojinim mlekom, ingverjem, sezamom in sojino omako
Jutri: jelen ali divji prašič (odvisno od sojedcev) v smetanovo-gobovi omaki, rženo-pirin štrukelj iz kislega testa, morda tudi kislo zelje
Danes mehiški riž, pečen fižol in zelena solata.
rožaJaz sem danes stvorila eno mešano ponev krompirja, korenčka, paprike in kolutičev kranjske klobase. Za solato rdeča pesa. Danes po dolgem času celo sladica: zame kremšnita, za mojega šamšnita. Direkt z Bleda ![]()
Mišzmoke, mislim da je precej optimistično pričakovat, da se bom kr tko odvadila neumnih vprašanj ;) Sploh če imam tvoje pisno dovoljenje
btw sem se tud sama hecala
MyGrace, kolk je še takih primerov, ko odkrivamo toplo vodo ![]()
No zdaj pa nazaj k jedilnikom...
OlivaB
Danes: puranji zrezek in mešana solata (za lepšo postavo)
Zdaj kuham sarmo. Danes sem kupila 2 kg postrvi- filejev, ki sem jih delno zamrznila. Poročam o kvaliteti, saj so iz potoka iz rovt v moji bližini.
Migla
Danes je bilo na mizi brokolijeva juha, špageti z mesno-zelenjavno omako in mešana solata (zelena in zelje).
Jutri pa nekaj sigurno nekaj sladkega.
tanjaj
Sreda: goveja juha z ribano kašo, krompir v kosih, kislo zelje, piščančji zrezki
Četrtek: telečja obara z žličniki, palačinke, jabolčni kompot
Petek: zelenjavna juha, domači skutini štruklji, zelena solata, jabolčni kompot
Sobota: goveja juha z rezanci, mesna musaka, zelena solata, jabolčni štrudelj
NENA58
Danes: kitri s cvetačo in korenjem, rajta z blitvo in mandlji.
TermanDanes, skoraj bi lahko rekla že včeraj, rižota z velik zelenjavae in mesa, zelena solata.
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)

Polnjene paprike