Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes ne kuham.... povabljeni k tašči na kosilo ker preznuje

Sem ap vseeno včeraj neki spackala:

Ledeni vetrček za posladek.

Mejte se!

darjao.

Ostanek včerajšnje juhe z zakuho, piščančja rižota, rdeča pesa

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj: goveja juha z domačimi rezanci, mesno zelenjavna rižota, zelena solata

Danes: cvetačna juha z zdrobom, pečene perutničke, ostanki včerajšnje rižote, solata (zelje, rdeči radič)

Sreda: zelenjavna juha (še ne vem, kakšna), kuhana prekajena rebrca, krompirjeva solata

Četrtek: dušeno sladko zelje, pire krompir, hrenovke

Petek: juha, ribji fileji, blitva s krompirjem

matejaoz

Danes bo jota, prvič v sezoni in jabolčni zavitek, čeprav sem rekla, da sladic nekaj časa ne bo. Mi je soseda prinesla en pehar obtolčenih in nagnitih jabolk.

rosie

Včeraj je bilo za kosilo pire krompir, špinača in pečene perutničke, danes pa bodo ajdovi žganci, kislo zelje in pečenice.

tanjaj
Danes jedla bolj na hitro, dragi v berlinskem kebabu, jaz pa v starbaksu, no ja, oba pa na Arbatu. Zvecer kuhava midva, Eliseevskij na Tverski ima skoraj popoln italijanski repertoar, je ceneje in okusneje nabavit sestavine in kaj pripraviti kot jest v povprecni moskovski restavraciji. :) Je pa tudi res, da nisva (razen blincikov) ekstra ljubitelja ruske hrane. Lp Saša

Danes: carski praženec in kompot (jabolka in jagode).

Jannaa

Danes:pečena riba(iz Save) krompir v kosih ,solata za posladek pa sprehod.

Milži

Danes, pražena riba ( ni iz Save, iz vaškeg ribnika ):

Planirane so bile testenine in paprikaš od včeraj ( bo ostalo za jutri ), ko sem bil pri vaškem ribniku, je prišlo do spremembe načrta.

ežoj

A una k tko zaljubljeno v olive gleda, ti je pa mimgrede iz ribnika v naročje skočila? In pol si jo kar sabo vzel?

Da ne smetim preveč: je bil bolj švoh kosil in smo pomalcali mal salame in paprike. Pa en glažek..je tako tmurno vreme, da je treba mal kri po žilah pognat

Mygrace

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti