"Arabski lonec" (melancani in čičerka v paradižnikovi omaki začinjeni z garam masalo in še nekaj drugimi začimbami), kuskus, solata.
roža
Browniji s temnim pivom
"Arabski lonec" (melancani in čičerka v paradižnikovi omaki začinjeni z garam masalo in še nekaj drugimi začimbami), kuskus, solata.
rožaDanes pri meni enako kot včeraj: simfonija:
matr, še si bom kakšne težave nakopal z enolično prehrano. Za posladek pa sprememba: kontemplacija............. a sem kdaj povedal kaj o dovršenosti vesolja?
ežoj
Gospod Ežoj, ni sile.... koliko vidim se vsaj tekoči del kosila menja... :))
Pri nas danes cvetačina juha in palačinke (me je tamali že teden dni utrujal)
darjao.
, ne, ežoj, nisi! ![]()
Danes pri nas evfonija
(telečje pleče, hruška, češnjevec, blitva, začimbe, popečena polenta in ambrozija)
lp
(
, še zmeri ne vem, če je kalampajsan tenstan)
Kalampajsan je tenstan, dinstan, restan in po g. Toporišičevo paražen. ;)
Pa da me ne skenslajo.... jutri za kosilo: imam razgovor za službo v Laškem in se bova z dragim ustavila na poti, dečica papajo pri tašči.
darjao.kislo zelje, ajdovi žganci, kupa z banano in višnjami, smetana;
včeraj- goveja juha, govedina, francoska solata, banane s vaniljievim sladoledom in smetano
nedelja- goveja juha, pire, bučke v smetani, piščanec, mešana solata- fišol, radič, endivja
katti
Danes: pečen piščanec, kruhovi cmoki z gobovo omako, zelena solata
Pri nas danes: goveja juha z rezanci, špageti z omako iz ostankov (ena raztreščena filana paprika, omaka od filane paprike, sobotna zelenjavna omaka), rdeča pesa.
jutri: že skuhana jota iz repe, nekaj koleščkov kranjske klobase (če mi rata nabavit jajčka, še palačinke)
tjasNedelja: goveja juha z rezanci, mesna musaka, zelena solata s koruzo, jabočni štrudelj, tortice
Ponedeljek: goveja juha z ribano kašo, krompir v kosih, puranji zrezki, koprive na maslu, stročji fižol v solati
Torek: ješprenj z želodčki, jabolčni zavitek
Sreda: polnjene paprike, krompir v oblicah, kruh
NENA58Jota in slivov štrudelj.
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Browniji s temnim pivom

Šahovnica