Mi smo imela steake, zraven pa krokete in rosti, kar od bofrosta ...; no, radič je bil pa z domačega vrta (maminega, ne mojega ...)

Dušeno sladko zelje
Mi smo imela steake, zraven pa krokete in rosti, kar od bofrosta ...; no, radič je bil pa z domačega vrta (maminega, ne mojega ...)
danes pečenica, zelje, za male pa mesek z drobtinicami
buhteljcekDanes pri nas:
- ob robu šporheta en pisker s čorbo (če mi da kdo zdele 100€ ne vem kaj je notri
...je pa dobro!)
- iz baze pecivo za požrešne sosede , oplemeniteno z makom in rozinami (to je pa na pultu, tudi zelo dobro!)
- da je treba kruh prinesti sem javila preko sredstev obveščanja
*danes smo na cik-cak*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Posladek:
vse okoli nas![]()
Sm čist pozabla: največji posladek je pa :"Požrite se!" vse tistim, ki se žrejo zaradi kršenja tiste zapovedi, ki pravi, da ni lepo biti slabe volje (pa ne me brisat zdej, sej ma veze z žvečenjem, a ne?
)
Mygrace
Ah, sem prišla z enega zoprnega sestanka tako naspedirana, da mi je kar slabo![]()
, ( saj bi komentirala, pa bom kritizirana.....) da se mi še kuhat ne da, zato goveja juha od včeraj, stefani pečenka od včeraj, za ostale ribji fileji (hofer), krompirjeva solata (še dobr, da imam ekonom lonec) in en štrudelj z malinami (spet hofer) ...
Za posladek zame: en sprehod po sončku z malčkom, da pridem k sebi
---
Danes: goveji zrezek z veliko čebule, krompir v oblicah, cpkana paprika (mudilo se mi je). Za desert pa orehova potička in kavica.
Zdaj pa na kolo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Migla![]()
Polnjena piščančja prsa, kruhovi cmoki (iz preostale file), zeljnata solata.
rožaZeljna solata z fižolom,trojanski krofi(so bili dragi,ker me je malinovec v plavem oglobil za napačno parkiranje![]()
).
Sem menda parkiral na črti ki označuje parkirno mesto......vidim da je res prazen proračun,če ga morajo polniti na tak način![]()
Pri nas je tudi krpanje ostankov.
Kitajski riž- popečen (zmrznjen- ker ga na take away dobimo preveč oz. ga ne jemo, ga zmrznem),![]()
Omaka iz piščanca in zelenjave od včeraj - podaljšano
Zeljnata solata
Kvazi tiramisu- piškoti so drugačni....sem omaro pospravljala![]()
Jutri : morda :
štruklji, ki že čakajo v zmrzovaniku
juha, pometi hladilnik + leča + ajdova kaša + makarončki
http://www.mojalbum.com/jagikroki/tortegoveja juha od včerajz ribano kašo, njoki, pečenica, kislo zelje v solati in rdeča pesa.......akcija - pospravi hladilnik
BalenkaKurja juhica z zdrobovimi cmoki, bučna rižota, pečene paprike v solati, pečena jabolka z orehi.
Včeraj se nismo, zato se razvajamo danes. =)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno sladko zelje

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla